Η Βιτάλη αποκάλυψε την ηλικία της και η Μαρινέλλα εξεμάνη

10:45 15/12/2017 - Πηγή: Aixmi

«Είμαι 62 ετων κι ακόμη μαθαίνω» είπε η Ελένη Βιτάλη στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μαζί με τις συναδέλφους της Μαρινέλλα και Γλυκερία, λίγο πριν από την αυριανή πρεμιέρα τους στο Γκάζι Live.

«Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να παίρνω κάθε στιγμή νέα πράγματα.. Μαθαίνω να κάνω σιγόντα τώρα… Είναι ευλογία για μένα να είμαι στη σκηνή με δύο μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού.

Είμαι 62 ετών και ακόμα μαθαίνω από τις δύο κυρίες που με πλαισιώνουν» είπε συγκεκριμένα η Ελένη Βιτάλη για να προκαλέσει την αντίδραση της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλας η οποία γύρισε προς το μέρος της και της είπε: «Σε ρώτησε κανείς για την ηλικία σου; Τι να πούμε και μεις…» προκαλώντας γέλια σε όλους τους παρευρισκομένους.

Οι τρεις καλλιτέχνιδες ξεκίνησαν με κοινές εμφανίσεις από την Κύπρο συνέχισαν με συναυλίες το καλοκαίρι ενώ τώρα μεταφέρουν τη «Γυναικεία Υπόθεση» στη σκηνή της νυχτερινής Αθήνας.

The post Η Βιτάλη αποκάλυψε την ηλικία της και η Μαρινέλλα εξεμάνη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα