Η Βάσω Λασκαράκη στη θέση της Ελένης Μενεγάκη;

21:52 15/5/2020 - Πηγή: Aixmi

Μετά την έξοδο της Ελένης Μενεγάκη από τον ALPHA, ο σταθμός φαίνεται να αναζητά το νέο πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει στη μεσημεριανή ζώνη.

Στο τραπέζι βρίσκεται ένα όνομα-έκπληξη, αυτό της Βάσως Λασκαράκη, η οποία όπως όλα δείχνουν πως θα αναλάβει δική της εκπομπή στην μεσημεριανή ζώνη του ALPHA.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Ευτυχείτε», οι συζητήσεις μεταξύ των ιθυνόντων του σταθμού και της ηθοποιού βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο, με τη

Βάσω Λασκαράκη να είναι έτοιμη να πει το μεγάλο «ναι».

Με την επιτυχημένη σειρά «Έρωτας Μετά» να ρίχνει αυλαία στο τέλος της σεζόν και την ηθοποιό να μην έχει δεχτεί κάποια αξιόλογη πρόταση για τη συμμετοχή της σε νέα σειρά, η Βάσω Λασκαράκη σκέφτεται σοβαρά να βρεθεί στη θέση της Ελένης Μενεγάκη.
Στο μεταξύ, η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», αποκάλυψε το πρόγραμμα που ετοιμάζει ο Alpha για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μένει στη θέση της το πρωί με την εκπομπή “Happy Day”, στη συνέχεια μάλλον θα ακολουθεί η Ελεονώρα Μελέτη, παίρνει σκυτάλη η Βάσω Λασκαράκη, μεσολαβεί το δελτίο ειδήσεων και στη συνέχεια θα βρίσκεται η εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη, η οποία θα πραγματοποιεί γυρίσματα μέχρι τον Αύγουστο.

Μάλιστα, η Αφροδίτη Γραμμέλη δήλωσε πως η Βάσω Λασκαράκη θα κάνει ένα μαγκαζίνο γυναικείο και ψυχαγωγικό, ενώ η Ελεονώρα Μελέτη κάτι πιο ενημερωτικό.

Εκείνη τη στιγμή, ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε πως αν τελικά οριστικοποιηθεί και η Βάσω Λασκαράκη βρεθεί στη θέση της Ελένης Μενεγάκη, στη στήλη της μαγειρικής της εκπομπής της θα έχει τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο.

The post Η Βάσω Λασκαράκη στη θέση της Ελένης Μενεγάκη; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα