Η Βάνα Μπάρμπα υποψήφια για τον Δήμο Αθηναίων;

18:29 5/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Η Βάνα Μπάρμπα ετοιμάζεται να κατέβει στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές για το Δήμο της Αθήνας, όπως ανέφερε στην εφημερίδα Espresso.

Η δημοφιλής ηθοποιός ύστερα από τη συμμετοχή της στα κοινά της Γλυφάδας δέχθηκε να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της κεντροαριστερής παράταξης.

Η

ίδια αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες κι όπως ισχυρίστηκε θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση εντός των ημερών.

Η πρωταγωνίστρια, εκτός από τη δημοφιλία της, το ενδιαφέρον για τα πολιτιστικά της πρωτεύουσας και τη διάθεση να εργαστεί σκληρά για μια καλύτερη Αθήνα, κρύβει ακόμη έναν άσο στο μανίκι της, που ακούει στο όνομα Θεόδωρος Πάγκαλος. Ο πρώην υπουργός, όπως αποκαλύπτει η Ελληνίδα sex symbol, στάθηκε στο ξεκίνημα της πολιτικής καριέρας της ως μέντορας και πολύτιμος συμβουλάτορας και του οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ. «Είμαστε 20 χρόνια φίλοι. Είναι μια σημαντική προσωπικότητα, εξαιρετικός πολιτικός και έμπειρος μέντορας! Με στήριξε έμπρακτα στα πρώτα πολιτικά μου βήματα με το ΠΑΣΟΚ, αλλά και στη μετέπειτα ενασχόλησή μου με τα κοινά» λέει η ίδια.

Η χειμαρρώδης Βάνα μιλάει για τον πρώην βουλευτή με λόγια αγάπης και σεβασμού, υποστηρίζοντας ότι τον θαυμάζει απεριόριστα για την ειλικρίνειά του. Υποστήριξε μάλιστα ότι η φράση «μαζί τα φάγαμε», που ακόμα και σήμερα προκαλεί θύελλα αντιδράσεων, ήταν σωστή. «Συμφωνώ απόλυτα μαζί του, όχι μόνο γιατί τόλμησε να σηκώσει το βάρος της δήλωσης αλλά και της ευθύνης κομματικών λαθών του παρελθόντος. “Μαζί τα φάγαμε” από τον πιο πλούσιο μέχρι και τον πιο μικρό, ήταν μια πραγματικότητα, ένα αλυσιδωτό γεγονός που συνέβη και δεν αμφισβητείται» υποστηρίζει.

Στη σχετική φωτογραφία που ανέβασε στο Ιnstagram η Βάνα Μπάρμπα έγραψε: «Δύο παλιοί καλοί φίλοι βρέθηκαν χθες και πήγαν να ακούσουν μαζί έναν άλλο αγαπημένο τους φίλο τον Χρήστο Κυριαζή. Τελικά οι παλιές αγάπες, δεν πάνε στον παράδεισο… μένουν κάπου εδώ κοντά».

Δύο παλιοί καλοί φίλοι βρέθηκαν χθες και πήγαν να ακούσουν μαζί έναν αλλο αγαπημένο τους φιλο τον Χρήστο Κυριαζη.Τελικα οι παλιές αγάπες, δεν πάνε στον παράδεισο. ….μένουν κάπου εδώ κοντά.

A post shared by Vana Barba (@vanabarba_official) on Sep 2, 2017 at 2:05am PDT

Η πρόσφατη κοινή έξοδός τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Κυριαζής είχε έντονο… άρωμα εκλογών, αφού στο ίδιο τραπέζι βρέθηκαν ο Κώστας Λαλιώτης και σειρά πρώην ισχυρών προσώπων του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: Espresso

Keywords
Τυχαία Θέματα