Η θρυλική Μπριζίτ Μπαρντό θα ψηφίσει τη Μαρίν Λεπέν για πρόεδρο της Γαλλίας

20:46 11/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Η θρυλική Μπριζίτ Μπαρντό ανακοίνωσε ότι στις εκλογές για το νέο πρόεδρο της Γαλλίας θα ψηφίσει τη Μαρίν Λεπέν.

Το άλλοτε απόλυτο σύμβολο του σεξ, 82 ετών σήμερα, δήλωσε στο TV Mag, ότι δεν της αρέσει καθόλου η ιδέα «να ζούν οι Γάλλοι μαζί με ξένους και μετανάστες».

«Η Γαλλία δεν έχει πλέον την λάμψη, την αριστοκρατικότητα

που είχε. Όλα είναι χυδαία, συνηθισμένα, μέτρια», πρόσθεσε.

«Για να ξαναδώσουμε λάμψη στη χώρα μας, πρέπει να ξαναβρούμε την ελευθερία μας, να ξαναβρούμε την ηρεμία μας, χωρίς να φοβόμαστε τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Πρέπει να επιλέξουμε ένα αυταρχικό καθεστώς. Δεν είμαι φασίστρια, όπως δεν είναι φασίστρια και η Μαρίν Λεπέν. Έχει τη θέληση να πάρει τη Γαλλία στα χέρια της, να ξαναθέσει τα σύνορα και να δώσει προτεραιότητα στους Γάλλους. Είμαι πολύ πατριώτισσα, Μεγάλωσα με έναν πατέρα και παππού που θυσιάστηκαν για την Γαλλία και μου έμαθαν να αγαπώ την πατρίδα μου. Δεν είμαι περήφανη για τη Γαλλία σήμερα».

Η Μπριζίτ Μπαρντό εδώ και πολλά χρόνια έχει αποτραβηχτεί από την καλλιτεχνική ζωή και ασχολείται αποκλειστικά με την υπεράσπιση των ζώων.

Την αγάπη και τα καλά λόγια ανταπέδωσε με τον τρόπο της η ακροδεξιά ηγέτης. Μιλώντας στο αμερικανικό CBS δήλωσε ότι θα απαγορεύσει την μουσουλμανική μαντήλα στους δημόσιους χώρους αν εκλεγεί πρόεδρος της Γαλλίας.

«Η Γαλλία δεν είναι η μαντήλα. Η Γαλλία δεν είναι το μπουρκίνι στις παραλίες. Η Γαλλία είναι η Μπριζίτ Μπαρντό» είπε η Λεπέν.

Keywords
Τυχαία Θέματα