Η σύντροφος του Ολάντ είναι πλούσια όσο η Κάρλα;

03:46 18/5/2012 - Πηγή: Aixmi

Πολύ πλούσια κι… ωραία  η σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ !

Ακόμα δεν ανέλαβε ο Φρανσουά Ολάντ την προεδρία της Γαλλίας και οι πολιτικοί του αντίπαλοι άρχισαν την προσπάθεια αποδόμησης της εικόνας του, με χτυπήματα κάτω από τη μέση. Στο στόχαστρο έχουν βάλει τη σύντροφό του Βαλερί Τριεβλιέρ, μια δημοσιογράφο με ιδιαίτερα δυναμικό χαρακτήρα.

Όλοι πίστευαν ότι  η πρώτη μη νυμφευμένη, «πρώτη κυρία» της Γαλλίας,  δε

διέθετε «προίκα».

Έτσι,  μετά τη νίκη του Ολάντ, κανείς δεν παραξενεύτηκε όταν έγινε γνωστό ότι η σύντροφός του  θα εξακολουθήσει να εργάζεται για να ζήσει τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει από τον δεύτερο σύζυγο της.

«Δεν θέλω να ζουν από τον μισθό του Φρανσουά ή από τα χρήματα του κράτους»,  δήλωσε πριν από λίγες μέρες η Τριεβελιέρ,  και ανακοίνωσε ότι θα  συνεχίσει να δημοσιογραφεί κάνοντας συνεντεύξεις με προσωπικότητες από τον χώρο  της πολιτικής για το περιοδικό Paris Match, όπου εργάζεται τα τελευταία χρόνια ..

Όμως, έχει πραγματικά ανάγκη από εργασία η σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ ;

Όχι !  Το εισόδημα της πρώτης κυρίας της Γαλλίας δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει αυτό της Κάρλας Μπρούνι Σαρκοζί, αναφέρουν πολλά δημοσιεύματα..

Σύμφωνα με αυτά, η Βαλερί Τριεβελιέρ δεν είναι μια τυχαία Γαλλίδα.

O παππούς της ίδρυσε την τράπεζα Credit de l Ouest (CIC Ouest), σήμερα,  την οποία πούλησε, αλλά η οικογένεια της παρέμεινε μεγαλομέτοχος…

Έτσι, η Τριεβελιέρ έχει ετήσιο εισόδημα το οποίο εκτιμάται περίπου στα 3 εκατομμύρια ευρώ!

Σ αυτά προστίθενται και μετοχές από  το τηλεοπτικό κανάλι Direct 8 του επιχειρηματία Bollore, αδερφικού φίλου του Νικολά Σαρκοζί

Πολύ πλούσια κι ωραία, λοιπόν, η σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ ..!

Follow on Twitter: @mdenaxa

Keywords
Τυχαία Θέματα