Η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς «πίσω» από την επίθεση στον Άδωνι

21:57 24/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Με κείμενο που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό στο βιβλιοπωλείο του αντιπροέδρου της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη, στην Κηφισιά

«Στις 15/3 τοποθετήσαμε και πυροδοτήσαμε ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό στο βιβλιοπωλείο του Άδωνη Γεωργιάδη στην Λ.Κηφισίας 263» αναφέρουν και τονίζουν

ότι «οι πρόσφατες αναρχικές επιθέσεις και οι ενέργειες της FAI και της ΣΠΦ είναι κομμάτι της υπόγειας παρατεταμένης μάχης ενάντια στον κόσμο της εξουσίας… Κι αν η σιωπή της πλειοψηφίας της μάζας θυμίζει κοινωνικό νεκροταφείο, εμείς γνωρίζουμε ότι ο δρόμος για την αναρχία ανοίγει συνεχίζοντας και όχι σταματώντας τις εχθροπραξίες με την εξουσία. Γιατί όταν λέμε αναρχία δεν είναι απλά μια λέξη, είναι ένας τρόπος ζωής. Οργανωνόμαστε, σχεδιάζουμε και επιτεθόμαστε γεμίζοντας τις ώρες της ημέρας με μια αέναη επικίνδυνη αναρχική δραστηριότητα που δεν ηρεμεί ποτέ».

Και καταλήγοντας αναφέρουν ότι «θα επανέλθουμε σύντομα…ΜΠΟΥΜπούκο εις το επανιδείν….. Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς-FAI/IRF».

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες είχαν χρησιμοποιήσει αυτοσχέδιο ωρολογιακό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια και μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρής έκτασης υλικές ζημιές στην πρόσοψη του βιβλιοπωλείου. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα, στις 2.20 τα ξημερώματα, στην ιστοσελίδα Zougla.gr, με το οποίο άγνωστος προειδοποίησε ότι στην είσοδο του καταστήματος στη λεωφόρο Κηφισίας 263 έχει τοποθετηθεί βόμβα.

Keywords
Τυχαία Θέματα