Η συγκινητική εξομολόγηση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη για τους φίλους του που «έφυγαν» νωρίς

17:07 18/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», στο Star ήταν το πρωί της Τετάρτης, ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην φιλία και πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν οι φίλοι στη ζωή του.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι τυχερός που συνεργάζομαι με φίλους και ανθρώπους που θαυμάζω. Τους φίλους που είχα και εκτός χώρου τους έχω ακόμα στη ζωή μου. Έχω φίλους εδώ και 16-17 χρόνια. Εκτιμάω τη φιλία πολύ συγκεκριμένα… και αν κάποιοι δεν είχαν ‘’φύγει’’ πολύ νωρίς θα ήμασταν ακόμα εδώ».

Επιπλέον ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για την οικογένεια του και την χιλιομετρική απόσταση που τους χωρίζει καθώς η μητέρα του ζει στην Αγγλία.

«Η μητέρα μου και η οικογένεια μου ζει στη «Θεσσαλονίκη» της Αγγλίας, στο Μάντσεστερ. Νομίζω ότι περισσότερο θέλουν εκείνοι να έρθουν παρά να πάω εγώ. Εμένα η μητέρα μου δεν έχει την ευκολία να έρχεται συχνά, πρέπει να ταξιδέψει 4 ώρες με το αεροπλάνο, αλλά έχει τώρα και τα εγγόνια» είπε.

Ενώ συμπλήρωσε: «Συνειδητοποιείς ότι make love not war. Αν υπάρχει βαθιά σκέψη και αγάπη ο ένας για τον άλλο δεν έχεις να σκεφτείς κάτι αρνητικό (σ.σ για την απόσταση). Άλλωστε πολλές φορές οι άνθρωποι καμιά φορά είναι και μαζί και δεν μπορούν να συμβαδίσουν, να συμβιώσουν, να αναγνωρίσουν πράγματα ο ένας στον άλλο. Εγώ είμαι τυχερός. Ήμουν άτυχος με την έννοια της απόστασης, αλλά η οικογένεια μου ήταν όλοι στηρίγματα».

Με πληροφορίες από star.gr και yupiii.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα