Η Σαρλίζ Θερόν έγινε 40 και δηλώνει: Με τίποτα δεν θα γύρναγα στα 20!

19:29 8/8/2015 - Πηγή: Aixmi

Η Χολιγουντιανή σταρ στις 7 Αυγούστου έγινε 40 χρονών και όμως δεν φαίνεται πάνω από 25!
Η Σαρλίζ Θερόν έχει ένα αγοράκι 3 χρονών και πριν από λίγες μέρες υιοθέτησε και ένα κοριτσάκι. Πρωταγωνιστεί σε τέσσερις ταινίες που αναμένονται στους κινηματογράφους!
Και σίγουρα διανύει μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της, ενώ όπως η ίδια δηλώνει «η ζωή είναι φανταστική!»

Σε συνέντευξή της για το πώς αισθάνεται που έγινε 40 χρονών δήλωσε: «Το λατρεύω. Μου αρέσει η ηλικία μου. Δεν θα

ήθελα με τίποτα να γύρναγα στα 20. Υπάρχουν μόνο δύο πράγματα που ξέρουμε σίγουρα στη ζωή μας: Ότι όλοι πρόκειται να πεθάνουμε και η ηλικία. Οπότε τι θα κάνουμε γι” αυτό; Μερικοί άνθρωποι κάνουν μπότοξ και είναι καλά. Ευτυχώς εγώ θα είμαι καλά«.
Για το τι αλλαγές έχει προσέξει πάνω της τώρα που γίνεται μεγαλύτερη απάντησε: «Αποκτάς ρυτίδες και το στήθος σου «κρεμάει», αλλά ταυτόχρονα αποκτάς σοφία…οπότε δεν είναι όλα κακά. Όσο μεγαλύτερος γίνεσαι, τόσο πιο ελαφρά το παίρνεις»

Σε ότι αφορά στο αν έχει βελτιωθεί η άποψη του κόσμου σχετικά με τις γυναίκες στα 40 τους, η Σαρλίζ δηλώνει: «Ναι το πιστεύω. Θεωρώ ότι ο κόσμος θεωρεί ότι οι γυναίκες στα 40 τους είναι στην ακμή τους και αυτό είναι καλό. Είναι τόσο παρεξηγημένο ότι οι γυναίκες ηθοποιοί- και οποιαδήποτε γυναίκα- είναι πεσμένη επειδή έφθασε τα 40!»

Πηγή: mirror.co.uk

Keywords
Τυχαία Θέματα