Η Σαπεκοένσε επέστρεψε στο γήπεδο – Ράγισαν καρδιές (ΒΙΝΤΕΟ)

09:12 5/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα η Σπακοένσε λίγους μήνες μετά την τραγωδία υποδέχθηκε την Ατλέτικο Νασιονάλ επικρατώντας με 2-1, σε ένα ματς που πάνω από όλα κέρδισε το ποδόσφαιρο.

Λίγους μήνες μετά την αεροπορική τραγωδία, η βραζιλιάνικη ομάδα υποδέχεται του Κολομβιανούς, αυτούς δηλαδή που ήταν να αντιμετωπίσουν στον τελικό του περσινού θεσμού του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Δύο ομάδες που μετά την απόφαση της Ατλέτικο να δώσει το τρόπαιο στη Σαπεκοένσε έχουν απίστευτους δεσμούς φιλίας. Τη μεγαλύτερη αποθέωση γνώρισαν και οι δύο ομάδες στο γήπεδο, όπου πραγματικά

η συγκίνηση ήταν μεγάλη. Ειδικά όταν τα φώτα έσβησαν και στα μάτριξ παίχτηκε ένα βίντεο με τους ποδοσφαιριστές που χάθηκαν τόσο άδικα.

Ex-jogador do Nacional​ na época do acidente da Chapecoense, Berrío conta como foi a rotina nos dias após a tragédia. pic.twitter.com/QULRpnqEGI

FOX Sports Brasil (@FoxSports_br) April 5, 2017

Κανείς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα, ειδικά όταν στον αγωνιστικό χώρο και στην σέντρα πήγαν όσοι κατάφεραν να σωθούν από την αεροπορική τραγωδία, μαζί με τους παίκτες της Νασιονάλ. Απίστευτες σκηνές για μια ομάδα που έχει γίνει σύμβολο για όλον τον κόσμο που αγαπάει το ποδόσφαιρο, ειδικά για τον τρόπο που κατάφερε να αντιμετωπίσει μια τόσο μεγάλη τραγωδία.

QUE ATMOSFERA EM CONDÁ! A cidade respira futebol! #TMJChape #PraSempreChape

Vídeo: @guhzanella pic.twitter.com/Y1igNITEVB

FOX Sports Brasil (@FoxSports_br) April 5, 2017

Στο αγωνιστικό μέρος οι Βραζιλιάνοι επικράτησαν με 2-1, αλλά πραγματικά αυτό είναι το τελευταίο για μια αναμέτρηση στην οποία έβλεπες τους γηπεδούχους να κρατάνε σημαίες της Κολομβίας και να αποθεώνουν συνεχώς τους αντιπάλους.

Boa noite pra quem respira futebol! #TMJChape #PraSempreChape pic.twitter.com/w2lBOaaHy1

FOX Sports Brasil (@FoxSports_br) April 5, 2017

Για την ιστορία πάντως οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ρεϊνάλντο στο 24′ με εκτέλεση πέναλτι. Οι Κολλλμβιανοι ισοφάρισαν με τον Μακνίλι στο 59′, ενώ στο 74′ μέσα σε αποθέωση ο Οτάβιο Λουίς έκανε το 2-1.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα