Η Ραμόνα νίκησε, οι κριτές πρέπει να κρυφτούν στο My style rocks

09:32 23/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Φιλαράκι, είδες τον τελικό του My style rocks; Γέλασαν και τα τσιμέντα, μιλάμε.

Πρώτον, διότι είδαν -τα τσιμέντα- να πανηγυρίζουν, μαζί με τη μεγάλη νικήτρια Ραμόνα Βλαντή οι κριτές, οι οποίοι της έσκαβαν το λάκο επί τρεις μήνες. Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη -κυρίως αυτή- και ο Στέλιος Κουδουνάρης. Και οι δύο ήταν μέσα στις αγκαλιές και τα φιλιά…

Και δεύτερον, διότι ο κόσμος ανέδειξε δεύτερη την Ιωάννα Τούνη, την οποία οι κριτές είχαν υπό διωγμόν από το ξεκίνημα σχεδόν του παιχνιδιού.

Τελικά, φιλαράκι, ο

λαός έχει διαφορετικά κριτήρια από τους κάθε λογής αξιολογητές. Βλέπει και κρίνει με άλλο μάτι από εκείνο των ειδικών ή δήθεν ειδικών. Και η ετυμηγορία του είναι, πάντα, ακριβοδίκαιη.

Ανέδειξε μεγάλη νικήτρια, τη Ραμόνα. Εκτίμησε, πρώτον το στυλ της, τις διαρκείς προσπάθειες ανανέωσης, τους πειραματισμούς της, αλλά και την προσωπικότητά της, τους τσαμπουκάδες της στους κριτές, καθώς και το γεγονός ότι όλα αυτά τα έκανε ενώ ταυτόχρονα μεγάλωνε 2 παιδιά.

Ο λαός, δεύτερον, έδωσε τη δυνατότητα στην «αποσυνάγωγη» Ιωάννα Τούνη να διεκδικήσει τη νίκη. Αυτό και αν ήταν από τα «άγραφα» φιλαράκι… Βρέθηκε με το στανιό στον τελικό και θα κερδίσει κιόλας;

Ο κόσμος, όμως, την ανέβασε ψηλά, αναγνωρίζοντάς της αυθεντικότητα και ταπεινότητα. Δεν υποδύθηκε κανένα ρόλο σε τρεις μήνες παιχνιδιού, δεν έδωσε σε καμία στιγμή την εντύπωση ότι χρησιμοποιεί το σέξι κορμί της για να διακριθεί. Παρότι οι περισσότερες εμφανίσεις της ήταν σέξι, καμία δεν πέρασε στο χώρο του προκλητικού.

Οι κριτές, βέβαια, ήταν «κουρουκούκου». Μονίμως είχαν τη βορειοελλαδίτισα παίκτρια υπό έξωση, παρότι εκείνη παρουσίαζε ευφάνταστες ιστορίες και σπαρταριστούς διαλόγους. Όσο για τους κριτές, ας τους ξεχάσουμε καλύτερα…

Υ.Γ Από το «ναυάγιο» των κριτών εξαιρώ τον Χάρη Χριστόπουλο, που αντιμετώπιζε πάντα με τρυφερότητα, με ευγένεια και χιούμορ τις διαγωνιζόμενες κοπέλες. Έδωσε την εικόνα χορτασμένου και ακομπλεξάριστου ανθρώπου, που δεν πήγε στο παιχνίδι για να αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή. Ήξερε ότι ο ρόλος ανήκε δικαιωματικά στα κορίτσια. Γι’ αυτό κέρδισε την εκτίμηση των τηλεθεατών.

The post Η Ραμόνα νίκησε, οι κριτές πρέπει να κρυφτούν στο My style rocks appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα