Η πρώτη συνέντευξη του Πρίμπους μετά την απόλυση (ΒΙΝΤΕΟ)

18:17 29/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Υποστηρικτικός του προέδρου, χωρίς να πει καμία κακή κουβέντα σε όσους βαρείς χαρακτηρισμούς του απέδωσε δημοσίως ο Σκαρμούτσι και για τα μελλοντικά του σχέδια μίλησε ο Ρέινς Πρίμπους στην πρώτη του συνέντευξη μετά την απόλυσή του ως προσωπάρχης του Λευκού Οίκου.

Αν και υπάρχουν φήμες ότι υπήρξε μεγάλη ένταση και καυγάδες με τον νέο υπεύθυνο επικοινωνίας του Λευκoύ Οίκου Αντόνιο Σκαρμούτσι που οδήγησε στην καρατόμηση του Πρίμπους, εκείνος δεν άφησε να διαφανεί κάτι.

Με χαμόγελο τόνισε ότι εκπαιδεύει και ενημερώνει τον διάδοχό του στρατηγό

Κέλι και πως δεν υπάρχουν κακά αισθήματα για την απομάκρυνσή του.

Reince Priebus says he formally resigned Thursday, there aren’t a lot of “ill-will feelings” https://t.co/HutUfyLCUd https://t.co/OD9quycxTN

CNN (@CNN) July 28, 2017

Όσο για το πώς οδηγήθηκε στην απόφαση να παραιτηθεί, τόνισε ότι «πάντα συζητούσαμε με τον πρόεδρο και λέγαμε ότι όταν θα θέλαμε να αλλάξουμε κάτι ή να πάρουμε διαφορετική κατεύθυνση, αμέσως θα το συζητούσε ο ένας με τον άλλον και μαζί θα παίρναμε μια απόφαση. Κι έτσι έγινε…«.

«Πάντα θα είμαι οπαδός του Τραμπ και ανυπομονώ να τον βοηθήσω να προωθήσει την ατζέντα του για το καλό του έθνους» ο πρόεδρος έχει δικαίωμα να αλλάξει κατεύθυνση και να πατήσει το κουμπί της ανανέωσης. Ήταν καλή η εποχή για ανανέωση, υπήρχε ανάγκη για ανανέωση και έκανε καλά που το έκανε…» επέμεινε στην ερώτηση του δημοσιογράφου για ποιον λόγο ο ίδιος παραιτήθηκε.

«Γιατί θέλει να κάνει τα πράγματα διαφορετικά μέσα σε έξι μήνες;» συνέχισε ο Γουλφ Μπλίτζερ.

«Είναι επαγγελματίας και εγώ είμαι επαγγελματίας και οι επαγγελματίες δεν συζητούν προσωπικά θέματα δημοσίως. Θέλει να κάνει το καλύτερο για τον αμερικανικό λαό. Είναι καλή η επιλογή του στρατηγού» δεν ικανοποίησε τον δημοσιογράφο με την απάντησή του.

Για τις κατηγορίες που του απηύθυνε ο Σκαρμούτσι ότι είναι σχιζοφρενής και παρανοϊκός δεν θέλησε καν να απαντήσει.

Τελείωσε, προχωράω και στηρίζω τον πρόεδρο, επέμεινε χωρίς να δώσει έκταση στο θέμα της παραίτησής του.

Στις κατηγορίες του Σκαρμούτσι ότι αυτός είναι που διαρρέει πληροφορίες στον Λευκό Οίκο και έχει τη δική του ατζέντα αντίθετα από τον πρόεδρο και ότι στην ουσία δεν σέβεται τον πρόεδρο, ο Πρίμπους απάντησε: «Τιμώ τον πρόεδρο και θα τον τιμώ κάθε μέρα και θα τιμώ τη χώρα και δεν θα μπω σε προσωπικές διαμάχες«.

«Δεν ανησυχώ για τίποτα, νοιάζομαι για τα παιδιά και τη γυναίκα μου. Ζω για τον Θεό, τα παιδιά και την οικογένειά μου. Ξέρω ότι όλα θα πάνε καλά. Και ο Τζον Κέλι θα τα πάει περίφημα, θα τα ελέγξει όλα, θα τα φέρει σε πέρας. Θα κάνει καταπληκτική δουλειά» συνέχισε.

Όπως τόνισε η μεγαλύτερη απογοήτευσή του στους έξι μήνες θητείας του στον Λευκό Οίκο ήταν ότι δεν καταργήθηκε το Obmacare αλλά φάνηκε αισιόδοξος ότι κάτι θα γίνει με αυτό.

Όσο για τα μελλοντικά του σχέδια και αν θα είναι ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα ο Ρέινς Πρίμπους το απέκλεισε. «Όχι, καμία πιθανότητα. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Μάλλον θα πάρω λίγες μέρες άδεια, να περάσω χρόνο με τη σύζυγο και τα παιδιά μου και να απολαύσω το μέλλον και να συνεχίσω να είμαι υποστηρικτικός».

Keywords
Τυχαία Θέματα