Η πρώτη λεξούλα της Μαξίμα Ζούκερμπεργκ που τρέλανε το Facebook (ΕΙΚΟΝΕΣ)

12:52 20/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δεν χάνει ευκαιρία να αποθανατίζει την «Μαξίμα» σε κάθε στάδιο της ζωής της… Όπως, είναι φυσικό ο ιδρυτής και πρόεδρος του Facebook μοιράζεται «στιγμές» της αξιολάτρευτης μικρούλας και τα likes πέφτουν βροχή..

Αυτή την φορά αποθανάτισε την Μαξ Ζούκερμπεργκ να χαιδεύει τον αγαπημένο σκύλο της οικογένειας, τον γνωστό «Beast» -Ουγγρικός ποιμενικός- που έχει και σελίδα στο

Facebook με 2 εκατ. ακόλουθους!, και να μας αποκαλύπτει πως η πρώτη λεξούλα που είμαι η χαριτωμένη κορούλα του ήταν «dog»!

Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει πάνω από 220.000 likes σε λιγότερο από πέντε ώρες.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και η σύζυγός του Πρισίλα Τσαν, παιδίατρος στο επάγγελμα, καλωσόρισαν την μικρούλα τους τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο ιδρυτής του Facebook απολαμβάνει την πατρότητα όσο τίποτα άλλο και δεν χάνει ευκαιρία να μοιράζεται φωτογραφίες… Στη συγκεκριμένη είχε ντύσει την μόλις λίγων εβδομάδων κορούλα του τζεντάι!

Φυσικά ποιος νέος γονιός δεν «ζήλεψε» τη δήλωση που είχε κάνει ότι μπορεί να αλλάξει την πάνα της κόρης του μόλις σε 20 δευτερόλεπτα χάρη σε τεχνική που ο ίδιος επινόησε!

Keywords
Τυχαία Θέματα