Η «πέτρα του σκανδάλου» για το έγκλημα στο Μοσχάτο λύνει τη σιωπή της

15:55 27/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Η γυναίκα που φέρεται να είναι η πέτρα του σκανδάλου και πρώην σύζυγος του θύματος στο έγκλημα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο λύνει τη σιωπή της και μιλά για την υπόθεση όπως και για τη σχέση της με τους δύο άνδρες.

Με δηλώσεις της στο protothema.gr είπε ότι «ο Μάριος (Λουκόπουλος) ήταν ένας βίαιος άνθρωπος. Συνεχώς εκβίαζε και απειλούσε τον Βασίλη (Τσαγκάρη). Με τον Βασίλη όλα είχαν τελειώσει μεταξύ μας πριν από 11 μήνες. Είχε προηγηθεί

το περιστατικό που ο Μάριος με είχε καλέσει στο σπίτι του δήθεν ότι ήταν άρρωστος. Τότε μου είχε βάλει χειροπέδες και πιστέψτε με, με είχε κρατήσει όμηρο. Τον Βασίλη, τον εκβίαζε να πάει στο δικαστήριο να καταθέσει ότι είχαμε σχέση όταν ήμουν παντρεμένη, ειδάλλως θα έκανε κακό στην οικογένειά του, αλλά και στο πρακτορείο. Το γεγονός ότι του είχαν πάρει τις άδειες οπλοφορίας, οπλοκατοχής και σκοπευτικής δεν σημαίνει ότι του είχαν αφαιρέσει και τα άλλα παράνομα όπλα».

Η γυναίκα φέρεται να βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς ήθελε να λύσει τις διαφορές της ακολουθώντας τη νομική οδό.

Keywords
Τυχαία Θέματα