Η Οντίν Λιναρδάτου στηρίζει Φώφη Γεννηματά

12:52 17/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε κείμενό της στη «Μεταρρύθμιση» η δημοσιογράφος και εκπρόσωπος Διεθνών Σχέσεων του Ποταμιού, Οντίν Λιναρδάτου, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θα στηρίξει Φώφη Γεννηματά στην εκλογή ηγεσίας Κεντροαριστεράς.

«Πηγαίνοντας στο δεύτερο γύρο των εκλογών για να εκλέξουμε τον επικεφαλής του νέου φορέα νιώθω την ανάγκη να μιλήσω ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας της Φώφης Γεννηματά.

Όχι μόνο γιατί είναι μία γυναίκα που πάλεψε με τα θηρία όλη της τη ζωή και δεν εννοώ μόνο στην πολιτική αλλά και στην προσωπική της ζωή , και βγήκε νικήτρια αλλά κυρίως

επειδή απέδειξε μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη πως είναι έτοιμη να θυσιάσει την σίγουρη θεσούλα της και την εξουσία για το καλό του χώρου που πιστεύει.

Γιατί απέδειξε πως ακούει , αλλάζει και προχωρά. Γιατί κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλλει ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα έμπαινε στη βουλή ξανά. Γιατί λοιπόν να μπει σε αυτή τη διαδικασία η Φώφη αν δεν πίστευε πραγματικά σε αυτό το εγχείρημα;«.

The post Η Οντίν Λιναρδάτου στηρίζει Φώφη Γεννηματά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα