Η όμορφη, κομψή, αλλά «σιδηρά» κυρία δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη (EIKONEΣ)

22:52 5/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Πολλοί έχουν αναρωτηθεί ποια ήταν η νέα όμορφη γυναίκα, που συνόδευσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και τον εκπροσώπησε στη σημερινή συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Επικοινωνίας. Κάποιοι είπαν πως είναι η δικηγόρος του, κάποιοι άλλοι πως είναι γενικώς συνεργάτις του.

Η πραγματικότητα, όμως, απέχει παρασάγγας. Η κυρία που βλέπουμε στη φωτογραφία είναι η Εύη Κουτσαυτάκη, η οποία προετοίμασε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια τον φάκελο του προέδρου του Ολυμπιακού.

Πρόκειται

για ικανότατο στέλεχος, που συνεργάστηκε επί 20 χρόνια με τον Γιάννη Αλφούζο -και στη ναυτιλιακή του εταιρεία και στον Σκάι, του οποίου ήταν αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος. Αποχώρησε πέρυσι, διαφωνώντας με επιλογές που έγιναν, και άφησε πίσω της μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό.

Μετά από αρκετούς μήνες ξεκίνησε συνεργασία με τον «ορκισμένο εχθρό» του Γιάννη Αλαφούζου, Βαγγέλη Μαρινάκη, πράγμα που ουδόλως φαίνεται να την απασχολεί καθώς αντιμετωπίζει απολύτως επαγγελματικά τη δουλειά της.
Όταν αποχώρησε από τον Σκάι πολλοί είχαν σπεύσει να μιλήσουν για «απομάκρυνση». Το aixmi.gr, ωστόσο, είχε επισημάνει πως η απόφαση ήταν δική της και πως η απουσία της θα γίνει αισθητή στον Γιάννη Αλαφούζο -όπως και συνέβη, πράγματι.

Keywords
Τυχαία Θέματα