Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι «λίρα εκατό» για τον Σκάι

16:30 28/12/2017 - Πηγή: Aixmi

«Λίρα εκατό» αποδεικνύεται για τον Σκάι, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, καθώς έχει βγάλει «ασπροπρόσωπο» τον σταθμό σε ό,τι της έχει αναθέσει. Πρώτα ήταν το απογευματινό τηλεπαιχνίδι «Κάνε παζάρι» και τώρα το μεσημεριανό «ΕΔΩ».

Η ηθοποιός τα πήγε εξαιρετικά και στον ένα ρόλο και στον άλλο, αποδεικνύοντας ότι «το έχει», όπως λένε στην τηλεοπτική γλώσσα.

Είναι έξυπνη, ετοιμόλογη, λαμπερή αλλά και καθημερινή. Φέρεται ακομπλεξάριστα, δεν πουλάει εξυπνακισμό, δεν έχει καθόλου τουπέ, ούτε τη συνήθη ξινίλα των τηλεπερσόνων, δεν προσπαθεί να καπελώσει τους συνεργάτες της, ενώ κάνει τους τηλεθεατές να νοιώθουν οικεία, είτε την παρακολουθούν στο «γυαλί», είτε συνομιλούν μαζί της ζωντανά το τηλέφωνο.

Με δυο λόγια έχει χάρισμα. Πράγμα που φαίνεται και στις συνεντεύξεις που παίρνει η ίδια, όπου δεν έχει πρόβλημα και να αυτοτσαλακωθεί. Το κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου είναι τυχερό που την έχει στο δυναμικό του. Στον χώρο της τηλεοπτικής Ψυχαγωγίας είναι, αυτή τη στιγμή, το πιο δυνατό γυναικείο πρόσωπο.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι «λίρα εκατό» για τον Σκάι

The post Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι «λίρα εκατό» για τον Σκάι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα