Η Ντόρα βρίζει τον Σαμαρά, εκείνος σταυροκοπιέται και ο Μανόλης γελάει!

00:36 20/10/2015 - Πηγή: Aixmi

Λίγοι ήξεραν τη μυστική συμφωνία Μειμαράκη -Ντόρας για την προώθησή της στην αντιπροεδρία του Ευρωπαικού Λαικού Κόμματος και ακόμη λιγότεροι γνωρίζουν ότι ο Μανόλης Κεφαλογιάννης τα έκανε γης μαδιάμ όταν το πληροφορήθηκε.

Ο υπηρεσιακός πρόεδρος της ΝΔ, έχοντας εξαρχής τη διαβεβαίωσή της ότι θα τον στηρίξει για την ηγεσία -κόντρα στον αδελφό της Κυριάκο, την πρότεινε για αντιπρόεδρο του μεγαλύτερου ευρωπαικού κόμματος. Όλα έδειχναν να πηγαίνουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό τους μέχρι τη στιγμή που ενδιαφέρθηκε για τη θέση και ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ, ο οποίος και εξεμάνη.

Τηλεφώνησε στον Μειμαράκη, ζητώντας να μάθει πώς είναι δυνατόν να μην έχουν ενημερωθεί οι ευρωβουλευτές για μια τέτοια κίνηση. Η απάντηση που πήρε δεν τον ικανοποίησε, γι αυτό και φρόντισε να διαβιβάσει παντού την αντίθεσή του στην υποψηφιότητα της Ντόρας. Προ του κινδύνου να γίνει συνολικό μπάχαλο, και με δεδομένο ότι ο Κεφαλογιάννης στήριζε τον Μειμαράκη για αρχηγό της ΝΔ, η υπόθεση έκλεισε άρον άρον, χωρίς υποψηφιότητα από το κόμμα.

Ποιος ήταν ο ρόλος του Αντώνη Σαμαρά; Κανένας. Ούτε με τον Μειμαράκη μιλιέται, ούτε και θα μπορούσε -ακόμη και αν το ήθελε- να επηρεάσει εκλεκτορικό σώμα 800 ατόμων…

Και γιατί τον κατηγορεί η Ντόρα; Διότι μεταξύ τους καχυποψία δεν θα εκλείψει ποτέ…

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Aixmi