Η «νέα πρόκληση» του Ρονάλντο κοστίζει 150 εκατ. ευρώ

21:32 17/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Τα κορυφαία κλαμπ βρίσκονται σε συναγερμό μετά την είδηση της αποχώρησης του Κριστιάνο από τη Ρεάλ και οι εκπρόσωποί του μεταφέρουν πως η «νέα πρόκληση» θα κοστίσει στον αγοραστή 150 εκατ. ευρώ.

Οπως έχουν γράψει τα Μέσα Ενημέρωσης απ’ όλη την Ευρώπη, ο CR έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω το Santiago Bernabeu και οι μάνατζέρ του στέλνουν το μήνυμα ότι δεν έχει να κάνει με τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή (15 εκατ. ευρώ για το διάστημα 2011-2014) που αντιμετωπίζει στην Ισπανία. Αν και αρχικά η είδηση προκάλεσε σοκ,

στο club το συνειδητοποίησαν άμεσα και είναι έτοιμοι να δεχθούν προτάσεις για τον σταρ, που τον Φεβρουάριο έκλεισε τα 32 του χρόνια.

Οπως προκύπτει από πηγές που επικαλείται η Telegraph, ο Κριστιάνο θέλει να αλλάξει περιβάλλον για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους καθώς θεωρεί ότι έχει κάνει όλα όσα μπορούσε με την Ρεάλ, με την οποία κατέκτησε τρία Champions League τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο Πορτογάλος μύθος ανανέωσε το συμβόλαιό του τον περασμένο Νοέμβριο για πέντε χρόνια και η ρήτρα που μπήκε σε αυτό είναι ένα δισεκατομμύριο ευρώ. Το ποσό αυτό δεν αφήνει καν κάποια κουβέντα να ξεκινήσει, όμως τα 150 εκατ. ίσως είναι ο αριθμός που θα αποτελέσει το νέο ρεκόρ μεταγραφής. Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δύο από τις ομάδες που θα μπορούσαν να δώσουν αυτό το ποσό, με τους Αγγλους πάντα να έχουν πλεονέκτημα λόγω παρελθόν και της εκπληκτικής σχέσης του CR με τον Αλεξ Φέργκιουσον. Ο Κριστιάνο είναι σίγουρο ότι θέλει να συνεχίσει να σπάει ρεκόρ και να γράφει ιστορία, οπότε είναι επίσης δεδομένο ότι θα παραμείνει στο top level του αθλήματος.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Αντερο Ενρίκε, έχει εξαιρετική σχέση με τον Ζόρζε Μέντες, ενώ γνωρίζει τον Κριστιάνο. Η PSG δεν θέλει να δώσει όλο το budget των 220 εκατ. ευρώ για τον 32χρονο, όμως βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Μέντες, με τον οποίο έχει μιλήσει με αφορμή τους Ανχελ Ντι Μαρία, Χάμες Ροδρίγες και Πέπε. Η Γιουνάιτεντ δεν γίνεται να μην είναι η πιο δυνατή πιθανότητα για τον Πορτογάλο, του οποίου η ηλικία δεν αποτελεί πρόβλημα αφού προσέχει το σώμα του όπως δεν το έχει κάνει ποτέ κανένας και έχει αποφύγει τους σοβαρούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Οι Διάβολοι βλέπουν ως κάτι καλό το γεγονός ότι ο CR έχει μετατραπεί σε φορ τα τελευταία χρόνια και θεωρούν ότι έχει μπροστά του ακόμη τέσσερις δυνατές σεζόν.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα