Η μικρή εισβολέας στο στούντιο διακόπτει τη συνέντευξη της μαμάς της στον Alastair Stewart

16:58 23/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Δεν άντεχε να περιμένει άλλο βλέποντας τη μαμά της να δίνει συνέντευξη στον σπουδαίο Alastair Stewart. Αποφάσισε πως ήταν η ώρα να την πάρει αγκαλιά. Ετσι λοιπόν η μικρή σκαρφάλωσε στο πάνελ διεκδικώντας πίσω τη μαμά της κλέβοντας το χειροκρότημα και την…παράσταση.

Ο αστέρας του ITV Alastair Stewart έπαιρνε συνέντευξη από μια μαμά, τη Lucy Wronka σχετικά με συμβουλές για τις δοκιμές για αλλεργίες στο μητρικό γάλα.

Το

κοριτσάκι έκανε βόλτες γύρω από το ψηλό γραφείο-πάνελ, που καθόταν η μαμά του όταν αποφάσισε πως ο καλύτερος τρόπος για να προσεγγίσει τη μαμά της ήταν να σκαρφαλώσει, ενώ ο μεγαλύτερος αδερφός της απλά παρακολουθούσε.

Ο διάσημος παρουσιαστής κράτησε την ψυχραιμία του κι έκανε και «hi five» με τη μικρή ενώ η μαα της αρχικά τα έχασε και στη συνέχεια άρχισε να γελά.
Η Lucy ηταν πολύ ψύχραιμη σε ολη τη διάρκεια της συνέντευξης προσπαθώντας να δώσει τις κατάλληλες συμβουλές για το πολύ σοβαρό θέμα που συζητούσαν όταν η κόρη της έγινε το επίκεντρο της συνέντευξης.

Best ever ITV Lunchtime News as @alstewitn battles rogue toddler guest pic.twitter.com/wICL4vqZVS

— Alastair Jamieson (@alastairjam) August 23, 2017

Tremendous chaos – @alstewitn being thoroughly upstaged by kids in his studio pic.twitter.com/NchkDxLrtS

— Ross Hawkins (@rosschawkins) August 23, 2017

Πάντως το τηλεφωνικό κέντρο άναψε από τα τηλεφωνήματα τηλεθεατών που συνέχαιραν τον παρουσιαστή για τον τρόπο που χειρίστηκε το μικρό χάος με τα χαρούμενα παιδιά στο στούντιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα