Η Μαντόνα το «έκαψε» στα 58α γενέθλια της-Γιόρτασε στην Κούβα (BINTEO-ΕΙΚΟΝΕΣ)

16:12 18/8/2016 - Πηγή: Aixmi

Η Βασίλισσα της ποπ το έριξε πραγματικά «έξω» γιορτάζοντας τα 58α γενέθλια της. Επέλεξε μάλιστα να «πεταχτεί» μέχρι την Κούβα όπου είχε κλείσει ένα εστιατόριο για αυτόν τον σκοπό, στην Αβάνα.
Μαζί με τα παιδιά της, φίλους και θαυμαστές η Μαντόνα κυριολεκτικά το «έκαψε».

Η ποπ σταρ έφθασε στην Κούβα το απόγευμα της Δευτέρας και δεν έχασε καθόλου χρόνο. Αμέσως

επισκέφθηκε πολλά αξιοθέατα κυρίως στην Παλιά πόλη της Αβάνας, ενώ ήθελε να γνωρίσει την νυχτερινή ζωή της Κούβας.

Εκατοντάδες θαυμαστές της «πλημμύρισαν» τους δρόμους έξω από το ξενοδοχείο «Σαρατόγα» στο κέντρο της πόλης όπου διέμενε η διάσημη τραγουδίστρια, ελπίζοντας πως θα την έβλεπαν. Τελικά οι θαυμαστές της αρκέστηκαν στα…βλέμματα από τα παιδιά της σταρ της ποπ μουσικής, τα δύο υιοθετημένα από το Μαλάουι, του Ντέιβιντ και της Μέρσι, και της Λούρδης, της οποίας ο πατέρας είναι Κουβανός.

Η Μαντόνα ήταν η ψυχή του πάρτι αφού δε σταμάτησε όλο το βράδυ να χορεύει παρέα με τον γιο της Ρόκο, ο οποίος επίσης είχε γενέθλια. Την περασμένη εβδομάδα έγινε 16! Μόλις πρόσφατα εξάλλου έγινε η «επανασύνδεση» με τη μητέρα του μετά την απόφαση του παιδιού να ζήσει με τον πατέρα του Γκάι Ρίτσι και τη διαμάχη της ποπ σταρ μαζί του.

Μάλιστα η Μαντόνα δε δίστασε να ανέβει πάνω στην μπάρα του καταστήματος ξεσηκώνοντας όλο τον κόσμο να χορέψει, αλλά ανέβηκε και στα τραπέζια του μαγαζιού προκαλώντας πανδαιμόνιο.

Η ποπ σταρ ανέβασε και φωτογραφίες από την βραδιά στον λογαριασμό της στο Instagram, όπως και αυτή μαζί με την 52χρονη ηθοποιό Debi Mazar την οποία συνάντησε στο μπαρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα