Η κόρη του Michael Jackson υπερασπίζεται τον πατέρα της: Αγνοείστε τα σκουπίδια

00:58 23/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Με αφορμή το νέο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει σχετικά με το παιδοφιλική πορνογραφία που εντοπίστηκε στα έγκατα της βίλας του Michael Jackson στο Neverland, η κόρη του πέρασε στην αντεπίθεση και κατηγορεί τους κατήγορους για συκοφαντία.

Με αφορμή τα αποδεικτικά στοιχεία που δημοσίευσε την Τρίτη το RadarOnline η Paris Jackson απαντάει: «Σας καλώ όλους να

αγνοήσετε τα σκουπίδια και τα παράσιτα που στόχο έχουν την καριέρα και προσπαθούν να συκοφαντήσουν τον πατέρα μου».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το περιοδικό σε έκθεση της αστυνομίας καταγράφεται ότι ο θρύλος της μουσικής Michael Jackson διατηρούσε εικονογραφημένα βιβλία, περιοδικά και βίντεο που απεικονίζουν γυμνά παιδιά, πορνογραφία ανηλίκων και γυναικών και βασανιστήρια ζώων.

Η 18χρονη κόρη του Jackson ζήτησε από τους οπαδούς του να αγνοήσουν όσους θέλουν να «συκοφαντούν τον πατέρα της» προσθέτοντας ότι «δυστυχώς τα αρνητικά σχόλια θα πουλάνε πάντα». Οι πιο καθαροί άνθρωποι, συνέχισε, κατεδαφίζονται. Εγώ, πρόσθεσε θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μέχρι να αποδειχθεί ότι ο αγαπημένος μου πατέρας ήταν ανέκαθεν και θα είναι για πάντα αθώος.

Εξ άλλου, εκπρόσωποι της περιουσίας του Τζάκσον έχουν ήδη καταδικάσει τα συγκεκριμένα έγγραφα και υπερασπίστηκαν τον καλλιτέχνη. Σε δήλωσή τους αναφέρεται ότι «είναι καλύτερο να θυμόμαστε τα υπέροχα δώρα που άφησε πίσω του ο Michael Jackson παρά να βλέπουμε το όνομά του να σέρνεται στη λάσπη από σκουπίδια των ταμπλόιντ». Τα πάντα, συνεχίζουν, είναι ψευδή και έχουν ληφθεί από το διαδίκτυο ή από άγνωστες πηγές.

Και καταλήγουν: «Έχει αθωωθεί από δικαστική επιτροπή το 2005 και παραμένει εξίσου αθώος μετά θάνατον όπως ήταν στη ζωή, ακόμη κι αν δεν είναι εδώ για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Φτάνει πια».
Keywords
Τυχαία Θέματα