Η ΕΠΟ δεν αποδέχεται την παραίτηση Μαρκαριάν

20:37 21/7/2015 - Πηγή: Aixmi

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σέρχιο Μαρκαριάν μπορεί να υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όμως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν την κάνει αποδεκτή και πως συνεχίζει να στηρίζει τον έμπειρο προπονητή.

Η παραίτηση Μαρκαριάν ήρθε μόλις μερικές ημέρες μετά τη συνάντησή του με τον κ. Γκιρτζίκη, στις αρχές Ιουλίου. Μια συνάντηση που είχε διαρκέσει δύο ώρες και στην οποία είχε γίνει πλήρης ανάλυση

της κατάστασης, όπως αυτή είχε διαμορφωθεί μετά την ήττα από τα Νησιά Φερόε και τον οριστικό αποκλεισμό της ελληνικής ομάδας από τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας, το 2016.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, ο κ. Μαρκαριάν υποχρεώθηκε να παραιτηθεί λόγω της πίεσης που ασκήθηκε και ασκείται, όχι τόσο προς εκείνον αλλά σε κάποιους από τους άμεσους συνεργάτες του, οι οποίοι μάλιστα είχαν λόγο και συνέβαλαν στην επιλογή του, υποστηρίζοντας την πρόσληψή του.

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν αποφάσισε λοιπόν να θέσει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης για να αποφορτίσει την κατάσταση, όμως η Ομοσπονδία τού παρείχε πλήρη κάλυψη δια στόματος του προέδρου της, καθώς στην ΕΠΟ εκτιμούν ότι το πρόβλημα με την οργάνωση και τη στελέχωση θα πρέπει να αναζητηθεί σε άλλα πρόσωπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα