Η Έλενα Ακρίτα απαντά στον Κώστα Γεωργουσόπουλο

13:39 4/12/2018 - Πηγή: Aixmi

Ένα τελευταίο σχόλιο κάνει η Έλενα Ακρίτα προκειμένου να κλείσει το θέμα που άνοιξε με τον Μάρκο Σεφερλή μετά και την παρέμβαση του Κώστα Γεωργουσόπουλου, κριτικού θεάτρου.

Ο κ. Γεωργουσόπουλος πήρε θέση λέγοντας ότι ο Μάρκος Σεφερλής είναι ο τελευταίος των μεγάλων. Όπως έγραψε η Espresso ο κριτικός θεάτρου είπε: «Εγώ την άποψή μου για τον Μάρκο την έχω πει και την υποστηρίζω ακράδαντα και σήμερα: Τον θεωρώ πολυ μεγάλο κωμικό, πολύ σπουδαίο κειμενογράφο, σπουδαίο λογοπλάστη» ενώ σχολιάζοντας

την άποψη της Έλενας Ακρίτα σημείωσε: «Να απαντήσω τι λέει η κυρία Ακρίτα; Όχι! Δεν τον έχει δει, όπως και κανένας από αυτούς που τον κρίνουν, σας πληροφορώ. Δεν έχουν πάει ποτέ στο Δελφινάριο».

Από την πλευρά της η Έλενα Ακρίτα απαντά στον κ. Γεωργουσόπολο επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Ο Κώστας Γεωργουσόπουλος είναι 60 χρόνια δημοσιογράφος και κριτικός. Εγώ είμαι 40 χρόνια δημοσιογράφος και χρονογράφος. Επιμένω στην άποψή μου ότι τον 21ο αιώνα, ο χλευασμός των ευπαθών κοινωνικών ομάδων μόνο σάτιρα δεν είναι. Αυτό και τέλος. Δεν θα επανέλθω».

The post Η Έλενα Ακρίτα απαντά στον Κώστα Γεωργουσόπουλο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα