Η εκδίκηση τού Τάκη Λεμονή έχει κατακόκκινο χρώμα…

17:17 1/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Μαθαίνω ότι στα ηγετικά κλιμάκια τού Ολυμπιακού επικρατεί πλήρης απογοήτευση για τον Όσκαρ Γκαρθία, μετά και την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό. Θεωρούν ότι όχι μόνο δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά, αλλά πέταξε και όσα καλά βρήκε.

Καλώς ή κακώς τα έγραφα εδώ στις 8 Φεβρουαρίου, σε κείμενο με τίτλο: «Στο λιμάνι, Λεμονή θα λένε και θα κλαίνε; Είναι παλτό

ο Γκαρσία»; Επισήμαινα ότι «ο Ολυμπιακός είναι τρίτος στη βαθμολογία -πρώτη φορά μετά από χρόνια- και κινδυνεύει σοβαρά να χάσει το πρωτάθλημα». Και πρόσθετα ότι «αν ηττηθεί από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μπορεί και να τερματίσει τρίτος στο φινάλε». Και μπορεί να κέρδισε το ματς τής Τούμπας στα χαρτιά, αλλά τρίτος είναι αυτή τη στιγμή. Και ας ξόδεψε ένα σκασμό λεφτά ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον Ιανουάριο για να φέρει νέο προπονητή, αλλά και τον αγαπημένο της εξέδρας Κέβιν Μιραλάς.

Οι οπαδοί τού Ολυμπιακού έχουν μάθει να κερδίζουν τα πρωταθλήματα και να παίρνουν εύκολα ή και γελοία σφυρίγματα, τα τελευταία χρόνια. Φέτος κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Αντίθετα, υπάρχουν και ανάποδα σφυρίγματα ή και καθόλου σφυρίγματα, που κρίνουν αποτελέσματα. Όπως το φάουλ τού Γιακουμάκη στον Μποτία, που δεν δόθηκε στο Καραϊσκάκη και έφερε την ήττα από την ΑΕΚ, την εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο και την αφαίρεση τριών βαθμών.

Είδαμε τι ακολούθησε: επεισόδια στον Πειραιά για την ομιλία τού ΠΑΟΚτζή Ευκλείδη Τσακαλώτου, αλλά και απειλητική ανακοίνωση τής Θύρας 7 ότι από εδώ και πέρα θα κάνουν «ντου» στις πολιτικές εκδηλώσεις στελεχών τού ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Και στον πυρήνα όλων αυτών η θέση ότι η κυβέρνηση κυνηγά τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να τον διώξει από την ομάδα. Το θέμα πολιτικοποιήθηκε πλήρως, με την κυβέρνηση να κατηγορεί τη ΝΔ ότι βρίσκεται πίσω από τον Μαρινάκη, αλλά το ποδοσφαιρικό ζήτημα παραμένει: Ο Ολυμπιακός μπορεί να τερματίσει τρίτος, μετά από πολλά χρόνια, διότι δεν άξιζε να βρεθεί ψηλότερα. Και, όμως, ο Τάκης, Λεμονής τον παρέδωσε πρώτο στον Γκαρθία, ενώ τον είχε παραλάβει στην τρίτη θέση από τον Χάσι. Άρα;

Η εκδίκηση τού Τάκη Λεμονή έχει κόκκινο χρώμα…

The post Η εκδίκηση τού Τάκη Λεμονή έχει κατακόκκινο χρώμα… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα