Η Δήμητρα Ματσούκα και το γλυπτό της Παναγίας που παραπέμπει σε αιδείο…

21:11 30/11/2015 - Πηγή: Aixmi

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε η Δήμητρα Ματσούκα στο Instagram και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Απεικονίζει γλυπτό το οποίο παραπέμπει σε γυναικείο αιδοίο και απεικονίζεται ως φιγούρα της Παναγίας. Το hashtag που χρησιμοποίησε ήταν #religiousstudies.

Πολλοί χρήστες θεώρησαν την ανάρτηση αυτή βλάσφημη και προσβλητική, αν και κάποιοι άλλοι θεώρησαν ότι δεν προσβάλει τα θεία, αλλά αποτελεί σάτιρα.

H ηθοποιός απαντώντας σε ένα από τα πολλά αρνητικά σχόλια που έλαβε,

έγραψε: «Η φωτό μου αρέσει, και αν κάποιος δεν έχει την ίδια αίσθηση του χιούμορ με μένα, μικρό το κακό. Επίσης, μπορείτε να με κάνετε unfollow, ή να μη διαβάζετε περιοδικά που σχολιάζουν με (ψευτο)συντηρητική διάθεση, ενώ απλως θέλουν να κιτρινίζουν».

Όπως φάνηκε από μία δεύτερη ανάρτησή της, πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι, άκουσαν την συμβουλή της και σταμάτησαν να την ακολουθούν στο Instagram. Η ηθοποιός ανέβασε σκίτσο που δείχνει άνδρα να παρέχει τις πρώτες βοήθειες σε άλλον άνδρα.

«Σκ&α! Ακόμα ένας follower χάθηκε!», έγραφε η λεζάντα του σκίτσου. Ανεβάζοντας το σκίτσο, η ηθοποιός έγραψε: «Απολογήσου αργότερα».

Στη συνέχεια ανέβασε μία φωτογραφία της, αποσπώντας κολακευτικά σχόλια των διαδικτυακών της φίλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα