Η… διεστραμμένη αίσθηση χιούμορ της Μελάνια Τραμπ – Γιατί φόρεσε το… pussy-bow

12:59 10/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Αν και χαρακτήρισε προσβλητικά και απαράδεκτα τα σεξιστικά σχόλια του συζύγου της, η Μελάνια Τραμπ δείχνει ότι έχει μία μάλλον διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ με τις στυλιστικές της επιλογές.

Στο χθεσινό debate αναμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τη Χίλαρι Κλίντον η Μελάνια έγινε αντικείμενο συζήτησης όχι για τις απόψεις της ή για τα σχόλια του συζύγου της που αντανακλούν σ εκείνη, αλλά με την ενδυματολογική της επιλογή!

Μόλις λίγες ημέρες μετά τα σχόλια του υποψήφιου για την προεδρια των ΗΠΑ συζύγου της ότι «αρπάζει τις γυναίκες από το μ@@@ί», εκείνη επέλεξε να φορέσει το διάσημο πουκάμισο των 1.100 δολαρίων του οίκου Gucci, υπό την ονομασία «pussy bow»! Και φυσικά όλοι έκαναν λόγο για άμεσο υπαινιγμό και συσχετισμό με τις δηλώσεις του Τραμπ!

Η ίδια σχολίασε για τις δηλώσεις του συζύγου της ότι μπορεί να είναι απαράδεκτες και προσβλητικές αλλά δεν αντανακλούν τις πεποιθήσεις του. «Έχει την καρδιά και το μυαλό εν΄ςο ηγέτη» υπερθεμάτισε η Μελάνια, «Ελπίζω οι άνθρωποι να αποδεχτούν την απολογία του, όπως κι εγώ και να επικεντρωθούν στα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει το έθνος μας», δήλωσε η υποψήφια Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αν και με το πουκάμισό της θέλησε προφανώς να δώσει και μια άλλη διάσταση στα όσα έχει κατά καιρούς σχολιάσει εναντίον των γυναικών ο Ντόναλντ Τραμπ.

Φυσικά η κυρία Τραμπ έγινε αντικείμενο ειρωνικών σχολίων και χλεύης από τους χρήστες στο Twitter, μεταξύ των οποίων «Άραγε το pussy bow της το… αρπαξε ο σύζυγός της από την ντουλάπα;» και «προφανώς ο λογογράφος της και ο ενδυματολόγος της Μελάνια δεν διαβάζουν τις ειδήσεις ή κάνουν την έρευνά τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα