Η αποκάλυψη του Σ. Ρουβά και η εξομολόγηση του Π. Κουρουμπλή

11:22 10/2/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο Σάκης Ρουβάς… ξάφνιασε χθες αποκαλύπτοντας, στο πλαίσιο του 5ου Συνεδρίου Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο στη Θεσσαλονίκη, πως έχει καταφύγει στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. για απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητας του ίδιου και της οικογένειάς του.

«Δέχτηκα κάποιες απειλές για τη σωματική ακεραιότητα τη δική μου και της οικογένειάς μου. Επειδή με γνωρίζει ο κόσμος και ασχολείται με αυτά που κάνω, σε ορισμένους δεν άρεσαν. Αυτό προκάλεσε μια σειρά αντιδράσεων. Δέχτηκα απειλές και πάσης φύσεως μπούλινγκ» είπε ο γνωστός τραγουδιστής σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε πως ζήτησε τη βοήθεια του επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μ. Σφακιανάκη, σύμφωνα με το ethnos.gr.

«Αν και είμαι συνηθισμένος λόγω της καριέρας μου, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αφήσουμε να μεγαλώνει» τόνισε ο Σ. Ρουβάς, προσθέτοντας πως «όλοι οι άνθρωποι δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν με τον ίδιο τρόπο. Ζήτησα τη βοήθεια του κ. Σφακιανάκη που μου την έδωσε απλόχερα. Ανθρωποι χάνουν τη ζωή τους και την ψυχική τους ηρεμία από μπούλινγκ».

Η συγκλονιστική ιστορία του Π. Κουρουμπλή

Στην ίδια εκδήλωση, ο υπουργός Εσωτερικών Π. Κουρουμπλής εξομολογήθηκε, μπροστά σε 2.000 μαθητές 11-14 ετών, πώς έχασε το φως του σε ηλικία 10 ετών και είδε τον φίλο του να πέφτει νεκρός, όταν έσκασε μια χειροβομβίδα από νεανική αποκοτιά στα χέρια τους.

Ο υπουργός Εσωτερικών καθήλωσε το νεανικό κοινό όταν μοιράστηκε τη συγκλονιστική προσωπική ιστορία του, «όχι για να σας συγκινήσω, αλλά για να κεντρίσω το ενδιαφέρον σας σε αυτήν τη συνάντηση», όπως έσπευσε να διευκρινίσει. «Εχετε απέναντί σας έναν υπουργό», είπε, «ο οποίος στα 10 του χρόνια, παιδί σαν κι εσάς, που δεν είχε όμως την ενημέρωση που σας προσφέρει σήμερα η Ελληνική Αστυνομία, με την παρέα του βρήκε μια χειροβομβίδα, σε ένα χωριό της Αιτωλοακαρνανίας. Δεν υπήρχε ενημέρωση σωστή και τα παιδάκια εκείνα θεώρησαν ότι δεν ήταν κάτι το επικίνδυνο.

Εγινε λοιπόν έκρηξη από τη χειροβομβίδα σκαλίζοντάς την, ένας φίλος μου σκοτώθηκε, 10 ετών, και εγώ έχασα το φως μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα