Η αντίδραση του Κραουνάκη στο Brexit…

23:53 25/6/2016 - Πηγή: Aixmi

«Έπρεπε κάποιος να κάνει την αρχή», λέει ο Σταμάτης Κραουνάκης για την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την ΕΕ. Μιλώντας στο thetoc.gr δηλώνει «Τα είχα πει ένα χρόνο πριν το Brexit».

Παράλληλα, με μια περσινή του ανάρτηση ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολιάζει τα περί Brexit λέγοντας χαρακτηριστικά «…….ταπαμε απο περςι ταπαμε ….λιγες μερες μετα!!!σαν περσι..ταπαμε» και παραθέτει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την ανάρτηση του από τις 5 Ιουλίου 2015…μόνο που τότε αναφερόταν στο… Grexit.
Stamatis Kraounakis

July 5 · Athens ·
μωρα γλυκα μου,ακουστε με ..στα χωρια πινουνε τραγουδανε και φωναζουν οχι ,γερμανια ταρακουνιεται,ιταλια ταρακουνιεται,ισπανια ταρακουνιεται,γαλλια στα προθυρα…η Ευρωζωνη θα καταρρευσει,εχει αποτυχει οικτρα,διαλυσε τα σπιτια τους λαους,κλειστε τις τηλεορασεις,μονο εκνευρισμο..εισπραττουμε…μαζευτειτε παρεες…ειναι η μεγαλη στιγμη…οσο τους βλεπετε τους δινετε μισθο…μην ανακυκλωνετε τι λενε…εξηγειστε επηρεαστε….ολοι αυτοι εχουν φαει χρημα πολυ για πολλα χρονια,ΟΧΙ σε αντιπαραθεσεις και αχρηστους τσακωμους,φανερωθηκανε ολοι..δε χρειαζεται τζαμπα αφιονισμα..καντε το Οχι ΣΑς ΑΚΡΙΒΟ ,ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΤΟ Μ ΟΛΟ ΤΟ ΘΥΜΟ ΤΟΥ ΔΙΚΙΟΥ ΣΑς ΚΑΙ ΡΙΧΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥς…οσο πιο σιωπηλο τοσο πιο βαρυ θα ειναι ….

Keywords
Τυχαία Θέματα