Η… άγνωστη κόρη του Ανδρέα Μπάρκουλη εξομολογείται

00:17 1/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Στο περιοδικό Down Town μιλά η άγνωστη κόρη του Ανδρέα Μπάρκουλη και εξομολογείται για τον διάσημο πατέρα της με τον οποίο όμως δεν ζούσε μαζί και μεγάλωσε μακριά του.

Όπως λέει: «Από μικρή είχα σχέσεις μαζί του, αλλά δεν ήταν ουσιαστικές. Πολλές φορές δεν ήθελα και εγώ η ίδια να τον δω. Θύμωνα μαζί του, έκανα «τσαλίμια». Ελεγα: »Γιατί ο πατέρας μου δεν είναι δίπλα μου;».

Μετά συνήθισα απλώς να μην έχω πατέρα, δηλώνει στο περιοδικό.

Οι δυο τους δεν είχαν σχέσεις τα τελευταία χρόνια,ενώ η Βίκυ επισκέφτηκε τον πατέρα της στο νοσοκομείο, λίγο πριν εκείνος φύγει από τη ζωή. Πριν ανοίξει την πόρτα της εντατικής, σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo συνάντησε την Μαρία Μπάρκουλη, με την οποία δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις, ωστόσο για χάρη του πατέρα της της μίλησε. Έπειτα η Βίκυ Μπάρκουλη πλησίασε τον πατέρα της και αφού κάθισε δίπλα του, του έπιασε το χέρι ψιθυρίζοντας «μπαμπά».
Εκείνος την κατάλαβε. Η κόρη του δεν πίστευε στα μάτια της, καθώς ο πατέρας της κούνησε το κεφάλι του ενώ στη συνέχεια είδε δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια του. Αυτή ήταν η δική τους στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα