Η αυταρέσκεια της Ζωής προκαλεί θυμό και στον Σύριζα -Της έβαλαν «πάγο»

01:59 11/2/2015 - Πηγή: Aixmi

Η τριήμερη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης έδειξαν ότι η 38χρονη πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντιπούλου θα χρειαστεί να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσει τα ηνία του Σώματος.
Αν και εξελέγη με τη μεγαλύτερη πλειοψηφία στην ιστορία, δε φάνηκε να αξιολογεί καθόλου την πολιτική «γεναιοδωρία» της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού, που την υπερψήφισαν.

Σε πολλές περιπτώσεις

έδειξε να παίρνει ανοιχτά θέση υπέρ του Σύριζα, από τον οποίο προέρχεται, διατυπώνοντας πολιτική άποψη από τη θέση της προέδρου. Επιπλέον, δεν δίστασε να ειρωνευτεί ανοιχτά αρχηγούς ή κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους κομμάτων που την ψήφισαν -όπως τον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και ο Νίκος Φίλης -πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα- της έβαλε «πάγο», προσπαθώντας να δαμάσει την εξόφθαλμη αυταρέσκειά της…

Παλαιός κοινοβουλευτικός σχολίαζε ότι ήταν λάθος του πρωθυπουργού να την επιλέξει για πρόεδρο του Σώματος, από τη στιγμή που είχε δώσει αρνητικά δείγματα γραφής στην προηγούμενη Βουλή, όταν πρωταγωνιστούσε μονίμως σε καυγάδες…

Keywords
Τυχαία Θέματα