Η 4 μηνών Wahida που βγήκε ζωντανή από τα συντρίμμια στο Ιντλίμπ

18:00 4/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Σε λυγμούς λύθηκε ο διασώστης όταν έβγαλε σώο το μωράκι, την μόλις 4 μηνών Wahida, από τα συντρίμμια του σπιτιού της που καταστράφηκε από βομβαρδισμούς στη συριακή πόλη Ιντλίμπ.

Ο πατέρας του μικρού κοριτσιού που ανασύρθηκε ζωντανό από τα συντρίμμια στη Συρία, μίλησε σε ξένα μέσα και αποκάλυψε πως από τους βομβαρδισμούς εκείνης της μέρας σκοτώθηκε η μεγαλύτερη κόρη του.

Στο βίντεο που συγκλόνισε εκατομμύρια ανθρώπους καθώς προβλήθηκε από τα μεγαλύτερα μίντια του πλανήτη, η μικρή έκανε τον εργαζόμενο διάσωσης που την έσωσε στη συριακή πόλη

Ιντλίμπ να λυγίσει.

«Ήμουν σε ένα κατάστημα, όταν το αεροπλάνο άρχισε τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς», είπε ο 32χρονος πατέρας της, Yehya Maatouq σε δημοσιογράφους.

«Αμέσως μετά το χτύπημα, έτρεξα στο σπίτι και βρήκα ολόκληρη τη γειτονιά μας άνω- κάτω. Πήγα στο σπίτι μας και δεν βρήκα κανέναν εκεί», λέει και προσθέτει πως τότε άκουσε τη φωνή της γυναίκας του κάτω από τα ερείπια του δεύτερου ορόφου στο σπίτι τους.
«Κοίταξα παντού μέχρι που σήκωσα ένα βράχο και είδα από κάτω το πρόσωπό της. Άρχισα να σκάβω γύρω της και ήταν ζωντανή και μου μιλούσε», προσθέτει.

Tώρα πια ο 32χρονος κρατά στην αγκαλιά του την μικρή Wahida η οποία έχει γρατσουνιές και μώλωπες σε όλο το πρόσωπό της, αλλά είναι ήρεμη. Ερωτηθείς τι ελπίζει για το μέλλον του, ο Maatouq αναστενάζει. «Είναι στο χέρι του Θεού. Δεν μπορούμε καν να αντιμετωπίσουμε όσα ήδη έχουμε περάσει ήδη», λέει.

Keywords
Τυχαία Θέματα