Γυναίκες «χοντρές», «πλαδαρές», «γερασμένες» -Βρε, δεν μας παρατάτε;

16:57 10/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Βροχή πέφτουν τον τελευταίο καιρό οι χοντράδες περί «χοντρών», «πλαδαρών», «γερασμένων» γυναικών της εγχώριας και μη show biz, με τα «νερά» να πέφτουν και στις κοινές θνητές.

«Έγκυος η Χάλι Μπέρι στα 50 της«, γιατί εμφανίστηκε με πρησμένη κοιλιά.

«Η Ριάνα θα κάνει τους χοντρούς το νέο trend«, ήταν η λεζάντα που διαβάσαμε κάτω απο μία φωτογραφία της star με λίγο λίπος να σκεπάζει τα κόκαλά της.

«Πλαδαρές με ζελεδένιες κοιλιές«, χαρακτήρισε τις Ελληνίδες που είδε σε παραλία

της Χαλκιδικής ένας νεαρός δικηγόρος.

Τελευταίο κρούσμα του ρατσιστικότατου παραληρήματος, ένα δημοσίευμα με τον τίτλο «Σοφία Αλιμπέρτη: Πάχυνε, γέρασε απότομα και μας σόκαρε».

Το άρθρο συνοδευόταν από μία φωτογραφία της Σοφίας Αλιμπέρτη, σε πρόσφατη έξοδό της, με αρκετά κιλά παραπάνω από εκείνα που είχε την δεκαετία του ΄80 στις ταινίες του Δαλιανίδη!! Δεν γνωρίζομαι προσωπικά με την ηθοποιό και παρουσιάστρια. Έτυχε να τη δω το περασμένο καλοκαίρι από κοντά στην Πάρο, όπου ζει μόνιμα, και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι την βρήκα πιο υγιή από ποτέ εμφανισιακά.

Σε αντίθεση με πολλές εν ενεργεία ηθοποιούς και παρουσιάστριες που έχουν μεταλλαχθεί σε τσιπούρες απο τις επεμβάσεις στα χείλη, θυμίζοντας ηρωίδες του Σταρ Τρεκ από το τράβηγμα του φρυδιού στην κορυφή του μετώπου. Για να μην ανοίξω το κεφάλαιο «εγχώρια κυταρίτιδα» και θίξω «κορμάρες» υπεράνω υποψίας….

Πιστέψτε με, αυτά που βλέπετε στοκαρισμένα στο τηλεοπτικό γυαλί ή ρετουσαρισμένα στα περιοδικά και στα sites, είναι σοκαριστικά εάν τα δείτε live και άβαφτα. Γιατί είναι αφόρητα ψεύτικα και κατασκευασμένα. Αυτό θα έπρεπε να μας ενοχλεί. Και όχι η εικόνα της Αλιμπέρτη που μεγαλώνει φυσιολογικά, η κοιλιά της Χάλι Μπέρι που πρήζεται λόγω εμμηνόπαυσης ή η Ριάνα που τολμάει να εμφανιστεί έχοντας φάει σαν άνθρωπος.

Ο καταναγκασμός της τελειότητας, πρέπει κάποια στιγμή να ξεπεραστεί! Και εν πάση περιπτώση, κυρίες και κύριοι «τέλειοι», κάντε μεταξύ σας παρέα αν δεν αντέχετε εμάς τους φυσιολογικούς. Εκτός αν η εικόνα σας δεν είναι και τόσο αψεγάδιαστη όσο αφήνετε να φανεί στα πικρόχολα σχόλιά σας… Εάν γράφετε για τις κοιλιές των άλλων, ακουμπώντας το λαπ τοπ σας στις ομοίως πλαδαρές δικές σας. Οπότε σαν γιαλαντζί-τέλειοι, είστε ακόμη πιο αξιοθρήνητοι…

ΥΓ Η φωτο της ανάρτησης είναι απο διαφημιστικό γνωστής εταιρίας με πρωταγωνίστριες κανονικές γυναίκες όπως πραγματικά είναι…
thisismarias.com

Keywords
Τυχαία Θέματα