Γονείς καταγγέλλουν διευθυντή Δημοτικού για παρενόχληση των παιδιών

13:31 18/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού Νέων Στύρων καταγγέλλει τον διευθυντή του Δημοτικού σχολείου της περιοχής για σεξουαλική παρενόχληση των παιδιών τους και οι γονείς δηλώνουν την πρόθεσή τους να μην ξαναστείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο μέχρι αυτός να απομακρυνθεί από τα καθήκοντά του.

Ο διευθυντής, όπως γράφει το eviazoom.gr, απομακρύνθηκε από τη θέση του με απόφαση του υπουργού Παιδείας μέχρι την ολοκλήρωση της ΕΔΕ.

Σημειώνεται ότι το θέμα έχει φτάσει στη Δικαιοσύνη,

ενώ τρεις από τους γονείς έχουν καταθέσει επώνυμες καταγγελίες , κατηγορώντας τον διευθυντή του σχολείου για άσεμνη και απρεπή συμπεριφορά σε βάρος των παιδιών τους. Επίσης, έχουν απευθυνθεί από τον Οκτώβριο στη διεύθυνση πρωτοβάθμια εκπαίδευσης Ευβοίας, από την οποία, ωστόσο, όπως λένε, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί.

H Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας πραγματοποιεί Ένορκη διοικητική εξέταση για τις καταγγελίες περί «απρεπούς συμπεριφοράς» του διευθυντή ενώ το υπουργείο Παιδείας ενημερώνει ότι είχε προηγηθεί προκαταρκτική εξέταση και πως μέχρι την ολοκλήρωση της ΕΔΕ ο εκπαιδευτικός θα βρίσκεται εκτός σχολικής μονάδας, σε άδεια.

Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, που πληροφορήθηκε τις καταγγελίες, ζήτησε λεπτομερείς έγγραφες εξηγήσεις από τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας.

Πηγή: eviazoom.gr

The post Γονείς καταγγέλλουν διευθυντή Δημοτικού για παρενόχληση των παιδιών appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα