Γιατί έκλαιγε ο Σουάρες μετά το δάγκωμα στον Κιελίνι;

14:46 14/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο Ουρουγουανός αστέρας των Καταλανών, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στη Βραζιλία, έχασε και πάλι τον εαυτό του στο παιχνίδι κόντρα στους Ιταλούς, με αποτέλεσμα να δαγκώσει τον Τζόρτζιο Κιελίνι στον ώμο και να τιμωρηθεί από τη FIFA με τέσσερις μήνες απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο!

Τότε ήταν που πίστεψε πως όλα τελείωσαν για την ελπίδα που είχε να πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα, όμως τίποτα δεν χάλασε και κατάφερε τελικά να μετακομίσει από το Λίβερπουλ στη Βαρκελώνη!

«Έκλαιγα όλη μέρα γι’ αυτό

που είχα κάνει… Πραγματικά σκεφτόμουν ότι μετά από αυτό, δεν θα με ήθελε πλέον η Μπαρτσελόνα και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ακόμα και τότε ήθελαν να με αποκτήσουν.

Πέρασα δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια της τιμωρίας μου γιατί ήμουν κλεισμένος σε ένα γυμναστήριο για να μη μείνω πολύ πίσω, έψαχνα μέρη για να τρέξω δίχως να με δουν οι φωτογράφοι και οι δημοσιογράφοι, με ρωτούσαν τα παιδιά μου συνεχώς γιατί δεν ήμουν με την ομάδα… Πονούσα που έβλεπα τους συμπαίκτες μου από την τηλεόραση…» είπε ο Σουάρες στην «El Periodico».

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα