Γιατί δεν παρεμβαίνει ο Εισαγγελέαςγια τις ομοφοβικές δηλώσεις των «τράγων»;

19:20 11/12/2015 - Πηγή: Aixmi

Κατάφορη παραβίαση της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) συνιστούν τα λεγόμενα του μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβροσίου με αφορμή το σχέδιο νόμου για το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών: «Η ομοφυλοφιλία είναι εκτροπή από τους Νόμους της φύσεως! Είναι κοινωνικό κακούργημα! Είναι αμαρτία! Όσοι, λοιπόν, είτε την βιώνουν, είτε την υποστηρίζουν δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι! Είναι αποβράσματα της Κοινωνίας!».

Μοιραία γεννάται το ερώτημα γιατί δεν παρεμβαίνει ο Εισαγγελέας μετά τα παραπάνω διόλου θεάρεστα λεγόμενα.

Οι τόνοι της Ιεράς Συνόδου είναι μεν χαμηλότεροι,

όμως αδιανόητοι, αφού σε ανακοίνωσή της αναφέρεται στον πολιτικό γάμο, τη μονογονεική οικογένεια, την ελεύθερη συμβίωση και τον «λεγόμενο γάμο των ομοφυλοφίλων» ως «φαινόμενα – εκτροπές, εξαιρετικά επίκαιρα και για την ελληνική πραγματικότητα».

Σωστά; Όμως ας αναρωτηθούμε: Εκτροπή δεν συνιστούν οι άλλοτε αποπλανήσεις κατηχουμένων ανηλίκων από αποβράσματα – αρρωστημένους Ιερείς με αιμορρόιδες;


Σε κάθε περίπτωση, η σύγχυση που έχει ήδη δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, ειδικότερα σε νεαρής ηλικίας άτομα που ακούν τους «εκπροσώπους του Θεού» να εκφράζουν τέτοιες θέσεις και ταυτόχρονα «ψηλαφίζουν» τους προβληματισμούς τους γύρω από λ.χ. τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό και την κοινωνική τους θέση, είναι τεράστια. Έφηβοι βλέπουν Παπάδες που «πρέπει παραδοσιακά να σέβονται» να κηρύττουν το μίσος ξεκάθαρα και απροκάλυπτα.

Όμως, τα παιδιά ουδόλως προστατεύνται από κάποιους θρασείς γενειοφόρους που μόνο διχάζουν, με τους τελευταίους να πρέπει πλέον να θεωρούνται έως και ηθικοί αυτουργοί πράξεων μίσους που -όλοι θεωρώ- απευχόμαστε να έρθουν.

Ηθικοί αυτουργοί πράξεων μίσους. Οι, κατά τα λοιπά, θρησκευτικοί λειτουργοί λατρευτικών καθηκόντων.

Πλέον, ο καθείς -θρησκευόμενος ή μη- θαρρώ ότι μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του…

*Follow on Twitter: @VagLiak

Keywords
Τυχαία Θέματα