Γιατί απουσίασε σήμερα από την εκπομπή του ο Πέτρος Κωστόπουλος‏

00:51 27/11/2013 - Πηγή: Aixmi

Απών από την σημερινή εκπομπή «Πρωινό mou» στο μέγκα ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος ενώ την θέση του πήρε ένα χαριτωμένο σκυλάκι.

Τί συνέβη; Λίγο μετά τις 10:00 και έχοντας ενημερωθεί ότι είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για την γνωστή υπόθεση χρεών του προς το Δημόσιο από τις εκδοτικές του επιχειρήσεις ,ο γνωστός παρουσιαστής παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της ΓΑΔΑ ,συνελήφθη και μέσα στην ημέρα αναμένεται να

παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής πάντως η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού θέλησε να δώσει εξηγήσεις για την απουσία του Κωστόπουλου και είπε: «Λοιπόν εγώ θέλω να σας πω κάτι επειδή παίρνω πολλά μηνύματα, γιατί γράφουν διάφορες ανακρίβειες. Ο Πέτρος σήμερα λείπει γιατί έπρεπε να περάσει από μία νομική διαδικασία. Παρουσιάστηκε αυτοβούλως το πρωί στο αστυνομικό τμήμα, είναι για μια υπόθεση από την πτώχευση της Imaco για πλημμέλημα. Δε συνέβη τίποτα τραγικό, τίποτα εξωφρενικό, είναι μια διαδικασία που αρκετοί την περνάνε αυτό το διάστημα με τα προβλήματα που μπορεί να έχουν αντιμετωπίσει με τις εταιρίες τους. Αυτό και μόνο και δεν έχει συλληφθεί. Αυτό θέλω να πω».

Keywords
Τυχαία Θέματα