Για το απόλυτο ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λαμία

15:16 26/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Με την ψυχολογία στα ύψη ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το 2 στα 2 στο Περιστέρι κόντρα στη Λαμία, την ώρα που ο Παναιτωλικός ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς απέναντι στον Ατρόμητο. Πλατανιάς-Ξάνθη το τρίτο ματς της ημέρας.

Ο Παναιτωλικός μπορεί να ηττήθηκε

με 2-0 από την ΑΕΚ αλλά έδειξε στο ΟΑΚΑ ότι φέτος θα είναι ανταγωνιστικός. Η ομάδα του Μάκη Χάβου το πάλεψε κόντρα στους «κιτρινόμαυαρους» και μάλιστα θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμα και αποτέλεσμα. Εκτός ο τιμωρημένος Μάρκος Πάουλο και ο τραυματίας Μύγας. Ο Απόλλωνας ταξίδεψε στο Αγρίνιο θέλοντας να ρεφάρει την γκέλα της πρεμιέρας κόντρα στον Απόλλωνα. Ο Κάναντι, ο οποίος ξέρει καλά ότι δεν αισθάνεται άνετα στην θέση του, θα δώσει θέση βασικού στο τελευταίο απόκτημα της ομάδας, τον Σπύρο Ρισβάνη.

Την ίδια ώρα ο Πλατανιάς, ο οποίος άφησε άριστες εντυπώσεις κόντρα στον Παναθηναϊκό, περιμένει την Ξάνθη με στόχο να σπάσει το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Παράσχος παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι άλλαξε κατά μεγάλο μέρος το ρόστερ της ομάδας έδειξε ότι και φέτος θα είναι το ίδιο καλός. Από την άλλη πλευρά, η Ξάνθη έδειξε φανερά ανέτοιμη κόντρα στην Λαμία μένοντας στα Πηγάδια στο 0-0 με τον Ράσταβατς να έχει αρκετή δουλειά να κάνει.

Τέλος, στο τρίτο ματς της ημέρας, η νεοφώτιστη Λαμία φιλοξενεί στο Περιστέρι (το γήπεδο της δεν είναι ακόμη έτοιμο για να φιλοξενήσει αγώνα Super League) τον πρωταθλητή Ολυμπιακό με τον Μπάμπη Τεννέ να ετοιμάζει την ίδια ενδεκάδα με αυτή κόντρα στην Ξάνθη με τον Βουό να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού. Στην αντίπερα όχθη οι Πειραιώτες έχοντας πετύχει τον πρώτο τους μεγάλο στόχο που ήταν η είσοδος στους ομίλους του Champions League και τώρα θα ψάξουν να κάνουν το 2 στα 2 για να πάνε άνετοι στην διακοπή του πρωταθλήματος. Επιστρέφουν στην βασική ενδεκάδα οι Φορτούνης και Φιγκέιρας, εκτός ο Βούκοβιτς λόγω ενός μικροτραυματισμού.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (26/8)
19:15 Παναιτωλικός – Ατρόμητος (NS2)
19:15 Πλατανιάς – Ξάνθη (NS3)
21:30 ΛαμίαΟλυμπιακός (NS1)

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα