Για πρώτη φορά οι συντελεστές της παράστασης «Μαντάμ Σουσού» τραγουδούν το ομώνυμο τραγούδι

16:24 28/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Την Πέμπτη το μεσημέρι λίγο μετά τις 12, πλήθος δημοσιογράφων δώσαμε ραντεβού στο φουαγιέ του Παλλάς για την πολυαναμενόμενη συνέντευξη τύπου της θεατρικής παράστασης της χρονιάς, κατά την ταπεινή μου γνώμη, «Μαντάμ Σουσού». Ο Γιάννης Κεντ και ο Πάνος Κατσαρίδης των Θεατρικών Σκηνών θα κάνουν πάλι το θαύμα τους και ανεβάζουν ένα έργο που περιμένει όλος ο κόσμος να δει, με πρωταγωνίστρια τη Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Η δημοφιλής κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά θα αποτελέσει την εναρκτήρια παράσταση του Παλλάς για την σεζόν 2017-2018 σε παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών που αναλαμβάνουν πλέον τη

διαχείριση του ιστορικού Θεάτρου της Αθήνας. Η Μαντάμ Σουσού θα παρουσιαστεί σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα και απόδοση κειμένου της Δήμητρας Παπαδοπούλου σε μια υπερπαραγωγή γεμάτη γέλιο, συγκίνηση, νοσταλγία, σάτιρα και πολλή μουσική! Μάλιστα για πρώτη φορά οι συντελεστές τραγούδησαν με όλους εμάς το ομώνυμο τραγούδι.

Τον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο θα ερμηνεύσει η σπουδαία Δήμητρα Παπαδοπούλου, που επιστρέφει στην σκηνή μετά από καιρό αποχής για να δώσει σάρκα και οστά στη διάσημη μεγαλομανή ηρωίδα του Δημήτρη Ψαθά που λατρεύτηκε όσο καμία από πολλές γενιές Ελλήνων. Μαζί της ο Άλκης Κούρκουλος στο ρόλο του Μηνά Καντακουζηνού, ο Κώστας Κόκλας στο ρόλο του Παναγιωτάκη και 25 ακόμη ηθοποιοί και μουσικοί.

Ο Γιάννης Κακλέας με τον δικό του μοναδικό τρόπο μίλησε για την συνεργασία του με τους συντελεστές της υπερπαραγωγής χαρίζοντάς μας στιγμές γέλιου!

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
Δήμητρα Παπαδοπούλου, Αλκης Κούρκουλος, Κώστας Κόκλας
ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ
Γιούλη Αγγελή, Περικλής Αλμπάνης, Ηλιάννα Γαϊτάνη, Μελέτης Γεωργιάδης, Γιάννα Ζιάννη, Αναστασία Κελέση, Χρύσα Κλούβα, Φαίη Κοκκινοπούλου, Νικολέτα Κοτσαϊλίδου, Λάμπρος Κτεναβός, Ρόζα Κυρίου, Χριστίνα Μαξούρη Τζεφ Μαράουι, Σοφία Μιχαήλ, Θάνος Μπίρκος, Κωστής Μπούντας,
Λίνα Πρίντζου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Γιώργος Ψυχογιός

Τραγούδι: Χριστίνα Μαξούρη

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Απόδοση κειμένου: Δήμητρα Παπαδοπούλου
Σκηνοθεσία- Δραματολογική Επεξεργασία: Γιάννης Κακλέας Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη
Μουσική: Μαρίζα Ρίζου
Kινησιολογική Επιμέλεια: Κυριάκος Κοσμίδης
Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ
Video Animation: Στάθης Ναυπλιώτης
Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Νουρμάλα Ιστυ

Πηγή: travelgirl.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα