Για χρέη στην Εφορία καταδικάστηκε η Καίτη Γαρμπή

13:18 24/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Σε 13 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε η Καίτη Γαρμπή για ανεξόφλητες οφειλές στην Εφορία που υπερβαίνουν τα 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, τα ανεξόφλητα χρέη της Καίτης Γαρμπή προέρχονται από πρόστιμα, για παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων έπειτα από εξονυχιστικούς ελέγχους στα βιβλία της σε βάθος δεκαετίας.

Η γνωστή τραγουδίστρια δεν παρέστη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας,

αλλά εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό της, ο οποίος υποστήριξε ότι εκκρεμεί σχετική προσφυγή της Καίτης Γαρμπή στα διοικητικά δικαστήρια και ζήτησε αναβολή της δίκης έως την έκδοση της απόφασης. Ωστόσο, η έδρα έκρινε ότι η προσφυγή δεν είναι συναφής με τη συγκεκριμένη δίωξη και απέρριψε το αίτημα της αναβολής.

Ο συνήγορος της τραγουδίστριας επισήμανε ότι η πελάτισσά του δεν έχει απασχολήσει ποτέ τη Δικαιοσύνη.

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή της κατηγορουμένης και το δικαστήριο, κάνοντας δεκτή την πρότασή της, καταδίκασε την Καίτη Γαρμπή σε ποινή φυλάκισης 13 μηνών με τριετή αναστολή.

The post Για χρέη στην Εφορία καταδικάστηκε η Καίτη Γαρμπή appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα