Γεννηματά: Είστε οι καλύτεροι στο ξεπούλημα

19:40 19/11/2015 - Πηγή: Aixmi

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, στη συζήτηση για τα προαπαιτούμενα. «Είστε μια ανάλγητη κυβέρνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Με συνοπτικές διαδικασίες ξεσπιτώνετε τους πολίτες. Είστε πολύ καλοί στο να πουλάτε, αλλά είστε καλύτεροι στο ξεπούλημα» τόνισε η κ. Γεννηματά και τόνισε: «Αυτό δεν είναι Αριστερά. Είστε μία κυβέρνηση συμβιβασμένη, που τα

δίνει όλα. Η πολιτική σας έχει τον κίνδυνο να προκαλέσει κοινωνικές εκρήξεις».

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ προστάτεψε με δικό του νόμο τα σπίτια των πολιτών και τόνισε ότι θα έπρεπε να υπάρξουν κάποιες βελτιώσεις: «Έπρεπε να βελτιωθεί, να μην επιτρέπεται στους συνειδητούς κακοπληρωτές να εκμεταλλεύονται την κατάσταση» τόνισε.

«Μαζί με τα ξερά καίτε και τα χλωρά. Ανοίγετε τον “ασκό του Αιόλου” για μαζικούς πλειστηριασμούς. Εξαφανίζετε την ιδιοκτησία με εξώσεις και δραματική μείωση της αξίας των ακινήτων», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά και σημείωσε ότι δεν υπάρχει καμία ιδιαίτερη μέριμνα για τους ανάπηρους και τους πολύτεκνους.

Keywords
Τυχαία Θέματα