Γαλλία: Πανικός σε σιδηροδρομοκό σταθμό- Άνδρας με μαχαίρι απείλησε αστυνομικό

20:34 22/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Πανικός στον σιδηροδρομικό σταθμό του Παρισιού Γκαρ Ντι Νορ όταν ένας άνδρας προσέγγισε αστυνομικό που περιφρουρούσε στον σταθμό και τον απείλησε με μαχαίρι, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Εθνικού Οργανισμού Σιδηροδρόμων της Γαλλίας (SNCF).

Πανοπλοι αστυνομικοί του επιτέθηκαν και κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν με τους πολίτες έντρομους να παρατούν ακόμα και τις αποσκευές τους στην αποβάθρα.

#France #GareduNord Un homme sort un couteau devant les policiers. Individu arrêté, pas

de blessés. pic.twitter.com/kqr7KR05X7

— NoName (@1sansnom) April 22, 2017

Το περιστατικό σημειώθηκε την παραμονή του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών με την χώρα να βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο εκπρόσωπος του Εθνικού Οργανισμού Σιδηροδρόμων της Γαλλίας είπε ότι ο άνδρας είχε πλησιάσει τους αστυνομικούς που περιπολούσαν στον σιδηροδρομικό σταθμό. Κλήθηκε να πέσει κάτω και να ακολουθήσει τις εντολές τους προτού συλληφθεί.

Arrestation mouvementée Gare du Nord d’un homme armé d’un couteau pic.twitter.com/HTWmgg1U3i

— Arthur Benchetrit (@ArtBen) 22 Απριλίου 2017

Λόγω του πανικού που επικράτησε υπήρξε αναστάτωση στον σχεδιασμό των δρομολογίων και τα τρένα καθυστέρησαν να αναχωρήσουν, ενώ οι αστυνομικοί αφού απομακρύνθηκε ο ύποπτος συγκέντρωσαν και τις βαλίτσες των επιβατών που είχαν «βγάλει φτερά» και είχαν εξαφανιστεί.

Passengers flee Gare du Nord in Paris as police arrest man #Paris pic.twitter.com/twiejWOAYc

— Hannah Bayman (@hannahbayman) April 22, 2017

Police collecting scattered luggage after passengers flee Gare du Nord in Paris. Man arrested #Paris pic.twitter.com/ka5zDdSQ7B

— Hannah Bayman (@hannahbayman) April 22, 2017

#GareDuNord in #Paris today, I'm doing fine. An arrest was made and now they're doing security check for #eurostar pic.twitter.com/t8LYtSMhFQ

— Wan Sophonpanich (@thatwan) April 22, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα