«Γαλάζιοι» βουλευτές έφαγαν… Βαρουφάκη με πατάτες

17:01 16/12/2015 - Πηγή: Aixmi

Κάθε χρόνο στον Ιππικό Όμιλο Μονάχου γίνεται το δείπνο του ομογενούς δικηγόρου Σταύρου Κωνσταντινίδη, όπου υπάρχει η συνήθεια να δίνεται ένα πολιτικό όνομα στο… αρνάκι με πατάτες. Φέτος ήταν η σειρά του Γιάνη Βαρουφάκη.

Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, το φετινό δείπνο του ομογενούς δικηγόρου στο Ιππικό Όμιλο Μονάχου τίμησε το μισό Υπουργικό Συμβούλιο, ο γενικός διευθυντής της BMW, ο Πρόεδρος των Γερμανών Βιομηχάνων, ο επικεφαλής των Χριστιανοκοινωνιστών, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Εκθεσης Μονάχου, πρεσβευτές από πολλές χώρες περιλαμβανομένης

και της Ρωσίας και Ισραήλ, δικαστικοί, εκδότες και καλανάρχες καθώς και οι «γαλάζιοι» βουλευτές Ι. Κεφαλογιάννης, Γ. Κουμουτσάκος, Χρ. Κέλλας και Μαρία Αντωνίου.

Ήταν ένα είδος χριστουγεννιάτικου μπαζάρ και συγκεντρώθηκαν 55.000 ευρώ για το νοσοκομείο, αλλά αυτό που είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν το μενού… Ο οικοδεσπότης έχει μια συνήθεια. Κάθε φορά δίνει και ένα πολιτικό όνομα στο… αρνάκι που προσφέρει με πατάτες. Αυτή τη φορά το βάφτισε… Βαρουφάκης και το ξεκοκάλισαν οι πάντες. Εν συνεχεία πρόσφερε στους καλεσμένους του φάβα, τζατζίκι, γαρίδες σαγανάκι και ελληνικά κρασιά.

Οι Γερμανοί ενθουσιάστηκαν και έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Το ίδιο και οι «γαλάζιοι» βουλευτές που έφαγαν έστω και στο Μόναχο έναν… Βαρουφάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα