Φρίκη στη Βραζιλία: 42χρονος βίασε 10χρονη και ξερίζωσε την καρδία της (ΕΙΚΟΝΑ)

19:41 10/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Φριχτό έγκλημα αποκαλύφθηκε στη Βραζιλία, 440 μίλια βόρεια του Ρίο ντε Τζανέιρο. Ένα κορίτσι 10 ετών βρέθηκε νεκρό σε ένα κτήμα στο Buenopolis. Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον δράστη μετά από πενθήμερο ανθρωποκυνηγητό και λίγο πριν τον λιντσάρουν οι 500 κάτοικοι της περιοχής όπου έγινε το έγκλημα.

Στην αρχή ο 42χρονος υποστήριξε ότι είναι αθώος αλλά αργότερα ομολόγησε το απάνθρωπο έγκλημά του. Έβαλε στόχο το ανήλικο θύμα του και σκέφτηκε να την απαγάγει για να αποσπάσει χρήματα από την οικογένειά της. Οι αρχές όμως πλέον εξετάζουν το ενδεχόμενο να τη σκότωσε για τελετή μαύρης μαγείας.

Οι αρχές δημοσιοποίησαν φωτογραφίες του δράστη με κοψίματα και μώλωπες στο πρόσωπο μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε από ντόπιους. Η καρδιά της 10χρονης, που βιάστηκε από τον 42χρονο, βρέθηκε θαμμένη κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της.

Ο Lopes καταζητούνταν για μια ανθρωποκτονία και βιασμό αλλά κατάφερνε να ξεφεύγει με πλαστά έγγραφα ταυτότητας. Ο αρχηγός της αστυνομίας Giovanni Idalmo σημείωσε πως οι ντόπιοι θα τον σκότωναν.

Keywords
Τυχαία Θέματα