Φρίκη: Μετέδιδαν ζωντάνα το βιασμό μιας 15χρονης και κανείς δεν αντέδρασε

19:22 2/4/2017 - Πηγή: Aixmi

H αστυνομία στο Σικάγο συνέλαβε έναν 14χρονο για τον ομαδικό βιασμό μιας έφηβης, ο οποίος μεταδόθηκε ζωντανά στο Facebook, όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος Άντονι Γκουλιέμι έγραψε αργά χθες το βράδυ στο Twitter ότι «η αστυνομία του Σικάγο συνέλαβε τον πρώτο από πολλούς έφηβους δράστες της σεξουαλικής επίθεσης στο Facebook».

Ο 14χρονος κατηγορείται για τουλάχιστον τρεις κακουργηματικές πράξεις, όπως έγραψε η εφημερίδα The Chicago Tribune επικαλούμενη την αστυνομία. Το θύμα είναι μια 15χρονη, η οποία δηλώθηκε ως αγνοούμενη στις 19 Μαρτίου και δύο μέρες αργότερα βρέθηκε και μεταφέρθηκε σε παιδιατρική κλινική.

Ο Γκουλιέμι ανακοίνωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση σε συνέντευξη Τύπου.

Η αστυνομία του Σικάγο παρενέβη όταν η μητέρα του κοριτσιού της προσκόμισε σοκαριστικές φωτογραφίες από ένα βίντεο που μεταδόθηκε ζωντανά στο Facebook και δείχνει πολλούς νεαρούς άνδρες να βιάζουν το κορίτσι.

Μάλιστα η μητέρα του κοριτσιού κατήγγειλε ότι νεαρά παιδιά από τη γειτονιά κοροιδευαν την οικογένεια της για τον ομαδικό βιασμό της κόρης της…

Keywords
Τυχαία Θέματα