«Φούσκα το ΠΑΣΟΚ», λέει επιτελάρχης του Βενιζέλου -Λοβέρδος: «Μαζέψτε τον»

21:21 9/11/2012 - Πηγή: Aixmi

Φωτιά στα τόπια του ΠΑΣΟΚ έβαλε ο επικεφαλής της επικοινωνιακής του πολιτικής Γιάννης Δατσέρης, χαρακτηρίζοντάς το «φούσκα της Μεταπολίτευσης».
Η δήλωσή του προκάλεσε έντονους κραδασμούς στα ηγετικά κλιμάκια του κόμματος, με δεδομένο ότι πρόκειται για έναν από τους στενότερους συνεργάτες του Βαγγέλη Βενιζέλου.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος άδραξε την ευκαιρία

και, μέσω κύκλων, ζήτησε να ανασκευαστούν τα όσα προσβλητικά ακούστηκαν για το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και κυριάρχησε στην πολιτική ζωή τα τελευταία 38 χρόνια.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος θορυβήθηκε από τις δηλώσεις του ανθρώπου με τον οποίο συνδέεται από τα παιδικά του χρόνια, διότι αντελήφθη ότι -εκτός των άλλων- ενισχύει τη φαρέτρα όσων αμφισβητούν την ηγετική του θέση. Πολύ περισσότερο που η «φωτοβολίδα Δατσέρη» έρχεται τη στιγμή της κορύφωσης της εσωκομματικής κρίσης.

Θα τον αποδοκιμάσει δημόσια;
Αυτό ζήτησε ο Λοβέρδος. Θα το κάνει; Μέχρι τώρα η αντίδρασή του έχει μείνει στο επίπεδο των διαρροών προς τα ΜΜΕ

Διαβάστε τη δήλωση Δατσέρη
στον ΒΗΜΑ fm:
«Ζήσαμε στη Μεταπολίτευση μια περίοδο γενικευμένης φούσκας στη χώρα. Το κόμμα το οποίο ιδρύθηκε τη Μεταπολίτευση, δημιούργησε τη Μεταπολίτευση και δημιουργήθηκε στη Μεταπολίτευση, ήταν και το ίδιο φούσκα. Το επαναλαμβάνω. Και το ΠΑΣΟΚ ήταν μια φούσκα της αντιπολίτευσης. Σε αυτό περιλαμβάνεται και το ανθρώπινο δυναμικό του. Όλοι μας χωρίς εξαίρεση».

Keywords
Τυχαία Θέματα