«Φωτιές»ανάβει με προκλητικές της φωτογραφίες η σύζυγος του Ρώσου υφυπουργού Άμυνας

19:29 7/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Φωτιές στα «μπατζάκια» του συζύγου της, του υφυπουργού Άμυνας της Ρωσίας Τιμούρ Ιβανόφ, άναψε η 45χρονη ιδιοκτήτρια πολυτελούς μπουτίκ ρούχων όταν σε ταξίδι της σε εξωτικό νησί, πέταξε τα ρούχα της και προχώρησε σε μια «ανάλαφρη» φωτογράφηση θέλοντας να δείξει πόσο ωραία περνάει.

Μάλιστα όπως έγραψε ως λεζάντα στις φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται με μαγιό, γυμνόστηθη ή με ελαφρά ενδυμασία: «Σήμερα δεν έχεις χρόνο, αύριο δεν θα έχεις ενέργεια, μεθαύριο δεν θα είσαι εσύ. Μην το αναβάλλεις. Ζήσε τώρα» προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερες αντιδράσεις ακόμα και μίνι κυβερνητική κρίση.

Η 45χρονη που είναι ιδιαίτερα κοινωνική και fashion icon στη Μόσχα είναι παντρεμένη με τον υφυπουργό Άμυνας της Ρωσίας Τιμούρ Ιβανόφ. Μόλις δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες της από τις εξωτικές της διακοπές ο σύζυγος της εκλήθη να την «μαλώσει» και να την επαναφέρει στην τάξη από τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοιγκού, ο οποίος είναι και από τους πιο στενούς συνεργάτες του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ένας αξιωματικός σχολίασε στα social media: «Τουλάχιστον τώρα οι στρατιώτες γνωρίζουν για ποιανής στήθη πληρώνουν με τη ζωή τους στη Συρία και την Ουκρανία»

Βουλευτές ζήτησαν από τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοιγκου να επαναφέρει στην τάξη τη σύζυγο του υφιστάμενού του, ενώ άλλοι ζήτησαν και την αποπομπή του ίδιου του Ιβανόφ.

Πάντως είναι πολλοί και εκείνοι, οι οποίοι δεν κρύβουν το θαυμασμό τους για την εμφάνιση της κυρίας υφυπουργού…

Keywords
Τυχαία Θέματα