Φορτισμένη συναισθηματικά η Χίλαρι στην πρώτη της ομιλία μετά την ήττα (ΒΙΝΤΕΟ)

10:47 17/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Το να έρθω απόψε εδώ δεν ήταν το ευκολότερο για εμένα, ομολόγησε στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την εκλογική της ήττα η Χίλαρι Κλίντον που έδωσε το παρών σε γκαλά για τα παιδιά του Ταμείου Άμυνας στην Ουάσινγκτον, εκεί απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα της πριν από τέσσερις και πλέον δεκαετίες.

«Υπήρξαν μερικές φορές την περασμένη εβδομάδα, που το μόνο που ήθελα ήταν να χαλαρώσω με ένα καλό βιβλίο ή με τα σκυλιά μας και δεν ήθελα να φύγω ξανά από το σπίτι» ομολόγησε.

Η Χίλαρι

παρακάλεσε τους υποστηρικτές της να συνεχίσουν τον αγώνα για μια χώρα «αισιόδοξη, χωρίς αποκλεισμούς και με μεγάλη καρδιά».

Η ιδρύτρια της οργάνωσης και παλιά φίλη της Κλίντον, Marian Wright Edelman, χαιρέτισε τη Χίλαρι ως «πρόεδρο του Λαού», σημειώνοντας πως βγήκε πρώτη στη λαϊκή ψήφο ξεπερνώντας κατά 1 εκατομμύριο ψήφους τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Ξέρω πως κατά την διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας, πολλοί άνθρωποι θα αναρωτήθηκαν αν η Αμερική είναι η χώρα που νομίζαμε ότι ήταν» δήλωσε η Κλίντον. «Ακούστε με όμως, η Αμερική αξίζει τα πάντα. Τα παιδιά μας αξίζουν τον κόπο. Πιστέψτε στη χώρα μας και παλέψτε για τις αξίες μας και μην τα παρατήσετε ποτέ. Ξέρω ότι πολλές φορές μπορεί να νιώθετε απαίσια, πιστέψτε με, το ξέρω. Αλλά ξέρω επίσης πως αξίζει τον κόπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα