Φήμες ότι φεύγει από το Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος των «Διασήμων»

15:21 15/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Από το πρωί σέρνεται η φήμη ότι φεύγει από το Survivor ένας από τους δυνατούς παίκτες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τον οποίο πολλές και πολλοί θεωρούν από τους επικρατέστερους για την πρώτη θέση.

Στο χθεσινό επεισόδιο, που μετέδωσε ο Σκάι, κυριάρχησε η ένταση μεταξύ των δυο ομάδων και πρωταγωνιστές από την ομάδα των «Διασήμων» ήταν ο γνωστός και ως «Ντάνος», καθώς και ο πολίστας Κώστας Κοκκινάκης.

Με δεδομένο δε ότι σήμερα οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν στο παιχνίδι με έπαθλο την ασυλία,

οι φήμες πολλαπλασιάστηκαν και έφεραν τον πιο αποτελεσματικό παίκτη των «Διασήμων» να αποχωρεί οικειοθελώς -και όχι επειδή τον διώχνουν οι τηλεθεατές

Άλλωστε, όλες τις προηγούμενες φορές που οι συμπαίκτες του τον ψήφιζαν ως υποψήφιο για αποχώρηση, το τηλεοπτικό κοινό τον στήριζε, αντιλαμβανόμενο ότι αδικείτο. Δεν είναι τυχαίο δε ότι στη συνέχεια επέβαλε την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη και του Λάμπρου Χούτου, τους οποίους θεώρησε ως υπαίτιους για τη στοχοποίησή του.

Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες, θα πρόκειται για πλήρη ανατροπή στο παιγνίδι. Με δεδομένο ότι ο ίδιος ο παίκτης έχει αναφέρει ότι πήγε στον Άγιο Δομήνικο με στόχο να κερδίσει την πρώτη θέση. Τυχόν αποχώρησή του, βεβαίως, θα αποδυναμώσει καθοριστικά την ομάδα των «Διασήμων» έναντι των «Μαχητών», που έχουν πάρει «κεφάλι» και διαθέτουν παίχτη περισσότερο.


Keywords
Τυχαία Θέματα