Φήμες για Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ

17:38 21/12/2015 - Πηγή: Aixmi

Σύμφωνα με όσα γράφει ο «Guardian,» ο Φαν Χάαλ έχει δύο παιχνίδια μπροστά του προκειμένου να σώσει το… κεφάλι του ως τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Τα ματς με Στόουκ και Τσέλσι είναι καθοριστικά και σε περίπτωση ήττας σε ένα από τα δύο ο Φαν Χάαλ είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των «Κόκκινων Διαβόλων», αφού το ποτήρι είναι έτοιμο να ξεχειλίσει!

Μάλιστα στη διοίκηση του συλλόγου υπάρχει έντονος προβληματισμός με τον εκτελεστικό διευθυντή, Εντ Γούντγουορντ, να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους Γκλέιζερς.

Νέες συζητήσεις σε διοικητικό επίπεδο

στη Γιουνάιτεντ αναμένεται να γίνουν εντός της μέρας με τον Guardian, μάλιστα, να μην αποκλείει εντελώς το ενδεχόμενο να παρθεί η απόφαση για την απομάκρυνση του Ολλανδού τεχνικού μέχρι το βράδυ της Δευτέρας!

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ φαίνεται πως εξετάζουν την περίπτωση του Ζοζέ Μουρίνιο, σε περίπτωση που η συνεργασία με τον Φαν Χάαλ τερματιστεί.

Ο Πορτογάλος τεχνικός που απολύθηκε την περασμένη εβδομάδα από την Τσέλσι παραμένει στην Αγγλία και μάλιστα δείχνει διατεθειμένος να αναλάβει άμεσα έναν σύλλογο, όπως κατέστησε σαφές σε ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω των εκπροσώπων του.

Keywords
Τυχαία Θέματα