Φαίη Σκορδά: Προτεραιότητα μου είναι τα παιδιά όχι η καριέρα»

13:20 17/6/2015 - Πηγή: Aixmi

Καλεσμένη στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ» ήταν χθες η Φαίη Σκορδά και μίλησε για την φετινή τηλεοπτική χρονιά, την ζωή της με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και τις προτεραιότητες στην ζωή της.

Η παρουσιάστρια δήλωσε μεταξύ άλλων: «Εγώ δεν τα έπαιξα αυτή την χρονιά. Δεν ήταν μια εύκολη χρονιά η φετινή! Και τώρα που τελειώνει συνειδητοποιώ τις μεγάλες διαφορές στα ποσοστά τηλεθέασης. Έλεγα από την αρχή ότι η φετινή θα είναι η καλύτερη χρονιά του «Πρωινού». Η λογική μας είναι ότι κοιτάμε την δική

μας εκπομπή. Κάθε καλοκαίρι πρέπει να σκεφτόμαστε ότι απέναντι θα έχει κάτι καινούργιο. Όταν έλεγα στις κάμερες ότι αυτή είναι η καλύτερη χρονιά του «Πρωινού» το εννοούσα. Το Πρωινό το κινεί το γυναικείο κοινό. Εάν έχεις το γυναικείο κοινό είσαι ΟΚ. Οι κολώνες της εκπομπής είναι η Λίτσα Πατέρα και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Εμένα ποτέ δεν παίρνουν για ραντεβού. Κάθε χρονιά γινόντουσαν ραντεβού. Πάντα τον Γιώργο καλούνε στα ραντεβού. Δεν θα πήγαινα στο Mega για πρωινή εκπομπή. Με τον Γιώργο δεν θα είμαστε παντοτινό ζευγάρι. Προτεραιότητα μου είναι τα παιδιά όχι η καριέρα. Εάν έρθει ένα τρίτο παιδάκι, μακάρι δεν είναι και εύκολο. Όλοι έχουν παραξενιές. Μέσα σε ένα ζευγάρι που έχουν περάσει τα χρόνια, ο άλλος κάνει πίσω εκεί που δεν τον παίρνει. Οπότε συμβιβάζεσαι. Ξέρει ο Γιώργος, σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά δεν θα με πιέσει και εγώ ξέρω όταν θέλει να πάει να κάνει την βουτιά του για μισή ώρα, θα πάει γιατί τον χαλαρώνει. Εάν δεν το κάνει δεν θα είναι καλά. Μαζί κάνουμε κουμάντο στο σπίτι, γενικά ταυτιζόμαστε».

Και συνέχισε τις εξομολογήσεις για τον σύζυγό της: «Επειδή εκείνος είχε παλαιότερα ένα φουσκωτό, που υποτίθεται ότι κοιμόσουν μέσα, «τάφος», καμπινούλα, κι άμα έχεις κλειστοφοβία, από το να έχεις τον τάφο, που χρειάζεται και μια συντήρηση, δεν παίρνεις ένα φουσκωτό που σου αρέσει η θάλασσα; Με κοίμιζε μες τον τάφο, ένα καλοκαίρι το βγάλαμε έτσι, ξυπνούσα το πρωί ζαλισμένη. Στην βάρκα να ήταν και δεν τον ενοχλούσε τίποτα. Μια περίοδο ήμουν μούτσος. Λατρεύει τη θάλασσα. Στην βάρκα να ήτανε και δεν τον νοιάζει τίποτα. Ήταν ο τρόπος που μου έδινε τις εντολές, έβλεπε κάποιον άλλον όταν της έδινε όχι εμένα».

«Εγώ ήμουν σίγουρη ότι θα πάμε καλά, επειδή το πιστεύω επειδή το αγαπάω είναι τόσο δουλεμένη η εκπομπή».

Σχετικά με την παρουσίαση η ίδια σημείωσε πως: «Είμαστε και οι δύο αυτής της δουλειάς. Αγαπάω την τηλεόραση αλλά θα καθάριζα και σκάλες. Έχουμε την ίδια σκέψη πάνω στην δουλειά». Eνώ όταν ερωτήθηκε αν γνώριζε ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Τζένη Μπαλατσινού είναι χωρισμένοι απάντησε: «Ναι το γνώριζα μου το είχε πει ένας δημοσιογράφος. Δεν είχα δώσει σημασία».

Keywords
Τυχαία Θέματα